Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ekipa IN magazina bila je na beogradskom koncertu Željka Samardžića na kojemu je gostovala i nova kraljica hrvatske estrade.


Ima li boljeg mjesta za zaprositi voljenu od koncerta Željka Samardžića? Upravo to je učinio mladić Saša iz publike, a djevojka Olja mu je potvrdno odgovorila pred prepunom Beogradskom arenom, dok je Željko svojoj supruzi poručio da ju voli naviše na svijetu.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Govor mržnje nije moj svijet, iako sam posljednjih godina na meti napada!' Slika nije dostupna Rozga: 'Varala sam i bila prevarena!'

Jelena Rozga osim dueta sa Željkom dijeli još nešto - gdje god se pojave oboje pune arene.

'On je malo stariji od mene, nekih 20 godina, pa tko zna, možda ću i ja jednog dana gdje god dođem punit, punit. No dobro mi ide i za sad. Split, Zadar, puno…', izjavila je Jelena Rozga. Beogradska ju je publika dočekala ovacijama, a njen hit 'Bižuterija' pjevali su u glas.

'Ima puno žena naravno, kao i na svim Željkovim koncertima, žene ga stvarno vole. I mene žene vole, to mi je baš posebno drago, tako da mislim da je publika onako dobro se pripremila za večerašnje ludilo' , izjavila je Jelena Rozga.

Iako već sjede kose, najpopularniji balkanski pop folk pjevač još uvijek ima zavidnu kondiciju, što je još jednom publici potvrdio u trosatnoj svirci. Više pogledajte u video prilogu InMagazina.

>> Rozga tvrdi da njezin tajni dečko nije marketinški trik