Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Reper je na sudu zbog sukoba sa glumačkom agencijom koju je angažirao, a u tužbi se od 50 Centa zahtijeva 200 tisuća dolara, a ni neki njegovi suradnici neće zaobići sud.


RadarOnline je došao u posjed dokumenata koji ukazuju na to da je slavni reper, pravim imenom Curtis Jackson III, pod tužbom od strane Crispy Twig Productions CTP glumačke agencije zbog nepoštivanja sklopljenog ugovora i prevare.

Vezani članci Cjepivo protiv koronavirusa kompanije AstraZeneca Europska komisija tužila farmaceutsku tvrtku jer nije isporučila dogovorene doze cjepiva: "Ugovor nije poštovan" Slika nije dostupna '50 Cent će uskoro biti uništen'

Do sukoba je došlo zbog snimanja filma 'Things Fall Apart ' koji je 50 Cent financirao, a spomenuta agencija trebala je po sklopljenom ugovoru osigurati glumce za projekt. Tužitelji na sudu navode kako reper prvotno nije poštovao plaćanje ugovorene svote CTP agenciji, čime je naštetio angažmanu glumaca i oštetio agenciju za minimalno 200 tisuća dolara.

>> 50 Centu zbog uploada porno sadržaja blokiran Twitter

Tužba je podebljana i navođenjima da je u filmu bilo dosta aktera koji nisu bili ovlašteni za rad na filmu niti su imali ikakav poslovni dokument za suradnju.
Reperu ovo nije prvi susret sa sudom, a naslov filma koji je izazvao susret sa zakonom, 'Things Fall Apart', čini se, dobro reflektira i njegovu stvarnu situaciju.