Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američki glumac Will Smith želi postati prvi afroamerički James Bond. Tvrdi kako bi se odlično snašao u ulozi tajnog agenta 007, a film u kojem bi tumačio glavnu ulogu sigurno bi ostvario ogromnu zaradu


Samouvjereni glumac je izjavio kako je baš on pravi izbor za ulogu o tajnom agentu, a i siguran je kako bi film ostvario odličnu zaradu.

Vezani članci Slika nije dostupna Sin Willa Smitha samo na 'Karate Kidu' zaradio 3 milijuna dolara! Slika nije dostupna Najkatastrofalniji glumački propusti u odabiru uloga

'Ukoliko me odaberu za novog Jamesa Bonda garantiram da bi film ostvario veliku zaradu', rekao je Will Smith u razgovoru za časopis Extra.

Kao moguće zamjene naveo je i rapera P. Diddyja i glumca Jamiea Foxxa. 'P. Diddy živi poput James Bonda pa smatram kako bi se odlično snašao u toj ulozi', tvrdi Will Smith.

Njegov kolega Jamie Foxx, osim što odlično glumi i odlično pjeva pa bi mogao pridonjeti razvoju lika.

'Zamislite agenta 007 koji uz sve svoje sposobnosti još i zna pjevati. To bi sigurno bio pravi hit', našalio se Smith.

No, prije nego se upusti u novu avanturu Will će zaigrati u trećem nastavku filma 'Ljudi u crnom'. Pred njim je još nekoliko sastanaka, no gotovo je sigurno kako će Smith ponovo braniti zemlju od izvanzemaljaca.