Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'U 7 dana, Bog je stvorio svijet. U 7 sekundi, ja sam uništio svoj.', izjavljuje Ben Thomas, glavni lik filma 'Sedam duša' kojeg tumači Will Smith. Napeti triler stigao je u hrvatska kina u četvrtak 19. veljače. Dnevnik.hr i Continental podijelili su vrijedne nagrade, saznajte tko je osvojimajice u kino ulaznice.


Od redatelja filma 'The Pursuit of Happyness' i s dvostrukim nominentom za nagradu Oscar Willom Smithom u glavnoj ulozi, dolazi dirljiva priča o čovjeku sa strašnom tajnom koji se odlučuje iskupiti tako da drastično promijeni život sedmero potpuno nepoznatih ljudi. Jednom kada pokrene svoj naum, ništa ga ne može promijeniti. Ili barem on tako misli. No, ono što Ben Thomas nikako ne očekuje je da će se zaljubiti u jednu od sedmero stranaca – i da će ona početi mijenjati njega.

Vezani članci Slika nije dostupna Nakon 23 godine 'prljava' prošlost dostigla Willa Smitha! Slika nije dostupna 'Majka me naučila da ne ostanem trudna dok sam mlada!'

>> Willa izludilo snimanje seksa s Rosario

>> VIDEO: Seksi Rosario opet izludila Willa Smitha

Grčevita zagonetka i iznenađujuća ljubavna priča, 'Seven Pounds', odnosno 'Sedam duša' postavlja provokativna pitanja o životu i smrti, kajanju i oprostu, strancima i prijateljstvu, ljubavi i iskupljenju – i prati veze koje ljudske sudbine spajaju na neočekivane načine.

Radi se o filmu o kojem se puno pričalo posljednjih mjeseci, pogotovo o tome kako je fatalna Rosaro Dawsno koja tumači glavnu žensku ulogu doslove raspametila Wila Smitha tijekom snimanja scene seksa.

Dnevnik.hr i Continetal Film podijelili su pet majica iz filma 'Sedam duša', kao i 5x2 ulaznice za kino predstavu u subotu 21. veljače od 21.45 sati u zagrebačkom kinu Cinestar.

Točan odgovor na pitanje: Tko tumači glavnu mušku ulogu u filmu 'Sedam duša'? je Will Smith.

Majice filma 'Sedam duša' su osvojili: Dražen Abramović iz Broda na Kupi, Gorislav Djanješić iz Gornje Stubice, Mato Balažić iz Gorjana, Ivan Hanžek iz Bjelovara i Loredana Vučić iz Škrljeva. Sretni dobitnici majice mogu očekivati putem pošte.

Po dvije kino ulaznice za subotu 21. veljače od 21.45 u Cinestaru osvojili su Martina Markin, Srećko Dončević, Mario Selnik, Katarina Peter i Ana Bucan. Dobitnike karte očekuju na blagajni kina.