Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos danas je navršila 40 godina.


Rođendan je proslavila u subotu propisno noćnim izlaskom, kada se s prijateljima častila pićima i plesom, dok je danas dan rezervirala za ispijanje kave s pogledom na kišne ulice. 'Vrijeme je depresivno, ali sam navikla da uvijek kiši na moj rođendan', otužno će Vlatka.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Vlatka već 10 godina gasi čikove na otvorenim ranama' Slika nije dostupna Mia Begović u suzama: Nad Lanom se radi mobing!

'Ujutro sam baš razmišljala o svojih 40 godina i ta okrugla brojka... Mislim da spadam u sretnike koji se ne gnjave rođendanskim brojevima. Kad sam bila mlađa slušala sam žene kako govore da se s godinama osjećaju bolje jer zrele, a opet paze na izgled. Napokon se osjećam potpuno stabilno i sigurno u sebe. Imam svoj stan, auto, posao, novi glazbeni album je napola snimlje i krenuli su neki poslovi. Proljeće je donijelo mnogo dobroga', priča slavljenica koju smo upitali zašto joj je 40. godina važna.

Za rođendan će si pokloniti naočale, ali želi si supruga i dijete

'Ako bacite pogled na moj život bit će vam jasno zašto se želim odmoriti i oporaviti od posljednjih godina. Inače, nisam euforično sretna, ali sam zadovoljna. Kada ću imati obitelj, supruga i dijete, onda ćemo moći razgovarati o potpunoj životnoj euforičnoj sreći', nadodala je pjevačica i voditeljica koja će si za rođendan pokloniti naočale. 'Za putovanje nemam novaca, ali ionako je zdravlje najbitnije, koliko god banalno zvučalo', kaže Vlatka.