Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Voditeljica sanja o bajkovitom vjenčanju u crkvi, onakvom kakvo s Dikanom nije doživjela.


Vlatka Pokos ovih je dana ponovno odjenula vjenčanicu. Ne nije se udala, učinila je to zbog angažmana na sajmu Dani vjenčanja. Njezino vjenčanje na plaži dalekog Mauriciusa nama običnim smrtnicima izgledalo je poput bajke. U suton, dok je egzotični vjetar mrsio njezinu kosu, u skupocjenoj svjetloplavoj vjenčanici izricala je sudbonosno 'DA' vremešnom Josipu Dikanu Radeljaku.

Vezani članci Slika nije dostupna Alka Vuica: Na sudu su pale još veće uvrede! Slika nije dostupna Kerum ljubavnik i bivši sponzor Alke Vuice i Snježane Mehun?

Sve što se poslije događalo više je nalik na kakav krimić nego na ljubavnu priču. Unatoč svemu, Vlatka nije izgubila vjeru u ljubav i instituciju braka, pa je prihvatila ponudu nadolazećeg Sajma dani vjenčanja i postala njihovo zaštitno lice.

'Sad se svi čude zašto ja, ali ja u tome ne vidim nikakav problem. U svakom slučaju, kad ja nešto reklamiram, to uvijek izazove pozornost medija', rekla je Vlatka.

Pjevačica vjeruje da će pronaći čovjeka svog života. A kad bi ponovno nekom obećavala ljubav u dobru i zlu, voljela bi da to bude pred Bogom u crkvi: 'Ja vjerujem u Boga i mislim da ima posebnu težinu kad izgovoriš zavjete pred Bogom. Nisam se mogla vjenčati u crkvi jer je moj prvi suprug već bio oženjen u crkvi. Međutim, taj obred koji smo mi imali je bio divan jer se jako puno govorilo o Bogu.'

>> Vlatka Pokos: Moj slučaj je posebno težak!

Drugi put rado bi se udala u klasičnoj vjenčanici kakvu nije nosila na vjenčanju s Radeljakom. Ipak kaže da će o tome razmišljati kad sretne osobu s kojom će poželjiti saviti novo ljubavno gnijezdo.

Cijeli intervju s Vlatkom Pokos pogledajte u prilogu IN magazina.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju