Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pokušaj sudskog mirenja Alke Vuice i Vlatke Pokos neslavno je završio.


Podsjetimo, Alka je protiv Vlatke podigla tužbu zbog njezine knjige 'Život u raju', u kojoj ju je opisala kao 'neodgovoru majku, koja je kad popije čašicu previše, degutantna'. Desetak minuta prije ročišta u zgradu Kaznenog suda stigla je Alka Vuica u društvu odvjetnice. Vlatka Pokos je već čekala u sudnici. Nakon pola sata, optužena Vlatka prva je izašla iz zagrade. 'Nemojte me naslikavati sto puta. Ne, nismo se pomirile', rekla je Vlatka po izlasku iz zgrade suda.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Dikan me volio vezati i koristiti seksualna pomagala' Slika nije dostupna Vlatka Pokos kroz suze predstavila knjigu 'Život u raju'

Nakon ovakve Vlatkine izjave bilo je jasno da se na sudu dogodio skandal.

>>Kerum ljubavnik i bivši sponzor Alke Vuice i Snježane Mehun?

'Tu su pale još veće uvrede. Mogla bih tužbu i proširiti. Strašno! Nema pomirenja, morat ćemo ići na dokazivanja. Ove neke uvrede na moj račun, spominje nekakvu večeru koja je bila kod mene, gdje piše da sam ja bila pripita i zlostavljala svojeg sina. Znači, pouka cijele priče je - ne zovite Vlatku Pokos na večeru i pogotovo nemojte s njom piti vino, jer tko zna što bi mogla ispričati', rekla je pak Alka Vuica koja onako uzrujana nije željela više ništa komentirati. No, dala je dozvolu da se prepriča njezina verzija priče. Kaže, sve je počelo čitanjem ulomka iz Vlatkine knjige, a Snježana Mehun mrzila je Alku zbog afere s njezinim tajkunom od kojeg je i Alka nešto ušićarila.

Unatoč svim ovim tvrdnjama, Vlatka je na sudu izjavila da se ne osjeća krivom te da će svoju obranu dati na kraju postupka. Više u priloženom videu!

>>InMagazin

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju