Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlatka Pokos je na sudu pokazala da ima još mnogo toga za reći, a knjiga je samo uvod.


Jučer se na suđenju Alke Vuice protiv Vlatke Pokos odigravala prava drama u kojoj su uvrede i optužbe nekontrolirano pljuštale u verbalnom ratu između dvije pjevačice.

Vezani članci Slika nije dostupna Razumije li Kerum sukob interesa? Slika nije dostupna Kerum spašava svoju Fani

Obje strane su sasvim sigurno pokazale koliko znaju biti oštre na jeziku, a u međusobnim prepucavanjima iskočile su i teške optužbe u centru kojih se našao i splitski gradonačelnik Željko Kerum: 'Platio ti je proslavu rođendana i znam da ste se nalazili po Dubrovniku, zato ti je bolje da šutiš', zaprijetila je Vlatka Vuici, na što joj ova nije ostala dužna: 'Vlatka je vodila dijete na sastanke s ljubavnikom i ševila se u krevetu svojeg muža. Pa, to je sramota!'.

Zapravo se najviše diskusije vodilo oko gospodina Keruma, što ni ne bi trebalo toliko čuditi jer je Vlatka dala naslućivati još i prije da su gradonačelnik i Alka više od prijatelja, na što je u medijima upozoravala i njegovu novu ljubav Fani. No u knjizi ga nije spominjala imenom i prezimenom, a na sudu se nije libila u otkrivanju njegovog identiteta, pa je tako sutkinji rečeno da je upravo on i razdor odnosa Mehun-Vuica jer su obje htjele živjeti pod njegovim pokroviteljstvom.

U sudnici se zapravo odvijao pravi cirkus u kojem su obje pjevačice uspješno žonglirale sa teškim optužbama. Dvije velike neprijateljice na saslušanju koje je trebalo potencirati eventualno mirenje, apsolutno izvrijeđale i dale naslutiti da obje još imaju što za reći.

No, Alka je ipak platila veći danak po pitanju rastresenosti jer se pozvala upravo na taj osjećaj kada nije znala navesti adrese svojih ključnih svjedoka: Snježane Mehun i velike prijateljice Sandre. Vlatka je pak sasvim mirno dala sve svoje podatke, navodeći da radi kao samostalna umjetnica i zarađuje prosječno oko osam tisuća kuna.

>> 'Vlatka Pokos nema talenta ni vrijednosti'

>> Alka Vuica i Suzana Štimac: Pomirenje ljubavnice i supruge

Čini se da se njen 'Život u raju' pretvara u 'život na sudu', obzirom da je dugo već sudska meta mnogim poznatim osobama koje je prozivala po knjizi. Izazvala je pravu buru, ali zasada je u tijeku jedino Alkina tužba nakon što je Vlatka o dotičnoj pisala kao o lošoj majci koja voli popiti, a svoju vulgarnost nije se libila pokazivati ni pred vlastitim sinom.
Ako je ovako počelo uvodno suđenje, čini se da je ovo tek prva runda velikog boks meča.

Opširnije o događaju, pogledajte danas u 18.20 u InMagazinu koji donosi cijeli prilog, a tko je jače zakucao u ringu procijenite sami.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju