Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najveća proročka zvijezda u regiji, Milan Radonjić, zabavljat će gledatelje Nove TV, petkom u noćnom terminu.


Gotovo da ne postoji osoba u regiji koja nije upoznata s osebujnim likom i djelom Vidovitog Milana. Punim imenom Milan Radonjić, ovaj 36–ogodišnjak iz Beograda završio je višu ekonomsku, stručnjak je za tarot, no više od toga stručnjak je za urnebesnu zabavu. Dokaz su tome isječci njegovih dosadašnjih emisija koji su preplavili internetske video portale gdje su pojedini pogledani i do pola milijuna puta, dok ga u svakoj njegovoj emisiji poželi nazvati stotine tisuća gledatelja.

Vezani članci Božo Petrov (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL) Petrov traži ostavku: "Nemoguće je prijeći preko ignorancije i nečinjenja koje su za ministra zdravstva uobičajen način funkcioniranja" Ines Strenja Linić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Ines Strenja Linić pozvala premijera da smjeni ministra Kujundžića: Zatražit će stručni nadzor liječničke komore

Gledatelji iz čitavog prostora bivše države žele saznati odgovore na bezbrojna pitanja koja ih zanimaju, a Milan sam ističe kako su najčešća ona ljubavne prirode te pitanja o dobitku na lutriji. Iako Milan svojim specifičnim nastupom i duhovitim odgovorima prije svega zabavlja publiku, on se ovom vještinom bavi vrlo ozbiljno i predano, ali tvrdi da mu je teško objasniti gledateljima da moraju prije svega pomoći sami sebi te da tarot ne nudi odgovore na sva pitanja.

Njegovi gledatelji zato dobivaju zabavne i prijateljske savjete u stilu, 'sin će vam dobiti vizu kada postane astronaut', ili 'obogatit ćete se kada u grmlju iza kuće pronađete vreću punu novca' te 'zatrudnjet ćete za sedam dana ako svakodnevno čitate Pinokija'. Milanova je mašta u tom pogledu neiscrpna.

Njegov put do slave bio je trnovit, a započeo je u beogradskom predgrađu Mladenovac. Bavio se raznim poslovima, od konobarenja, prodaje na tržnici i građevinskih poslova, a potom je Milan svoj hobi pretvorio u posao. Boravio je jedno vrijeme u Indiji, a na televiziji je počeo raditi 2005. na kanalu Krlo E Romengo, te nizu drugih TV-stanica da bi se kasnije preselio u susjedni bosanski TV eter kojeg je ubrzo i potpuno pokorio. Sveukupno je imao svoje TV-minute na tridesetak stanica, a imala ga je prilike upoznati i hrvatska publika na lokalnim televizijama.

Pogledajte kako Milan proriče budućnost: