Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Voditelj Siniša Medić onesvijestio se usred studija i izazvao šok gledatelja i kolega koji su u strahu tražili reakciju od posrnulog voditelja.


Da je srpska Farma zaista jedan ludi proizvod u kojem se događa apsolutno svašta, doživjelo se i u samoj live emisiji koja uživo iz studija prati zbivanja i izbacivanje pojedinog člana sa najpoznatijeg imanja u Srbiji.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO - Foot fetiš: Ekrem Vendi ljubio prljava stopala Slika nije dostupna Srpskog političara, stanara Farme bivša supruga optužuje za silovanje

Naime, jedan od voditelja, Siniša Medić, sjedio je i komentirao događaje na Farmi, a zatim se naglo ustao kako bi demonstrirao jednu situaciju i jednostavno pao, prenosi Kurir. Naravno da taj događaj nikako nije bio dio scenarija, no live kamere teško je kontrolirati, pa su tako ovom padu svjedočili svi gledatelji.

>> Zach Galifinakis zapalio joint usred emisije!

No, nije ništa opasno. Odmah je prema voditelju pohitao liječnik i dignuo mu noge u zrak, a poslije se ispostavilo kako je Siniši pao šećer zbog čega se i onesvijestio.