Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

David Beckham je bio žrtva šale talijanske novinarke Elene Di Cioccio, koja ga je usred davanja izjave uhvatila za spolni organ, ne bi li provjerila da li je uistinu obdaren kao na reklamama za Armani donje rublje.


Vezani članci Američki bizon Napao ju "tenk" koji teži gotovo tonu: "Probio mi je bedro i bacio me pet metara u zrak" Ptice napadaju Strah od ptica nije bez temelja, pogledajte samo ove napasti na djelu!

Talijanska novinarka showa 'Le Iene' ('Hijene'), Elena Di Cioccio u sklopu je zadnje emisije priredila poduži prilog u čijem se uvodu bavila špekulacijama da li je David Beckham uistinu super obdaren u pogledu muškosti kako je prikazan u reklamama za donje rublje Armani, ali i kako tvrdi njegova supruga Victoria.

No da ne bi sve ostalo na špekulacijama, Elena je navukla žute gumene rukavice te se uputila prema centru Milana, gdje je zatekla Davida Beckhama kako ispred jednog pomodnog restorana daje izjavu drugoj novinarki. Elene se zatim prikrala Davidu, koji nije ni sanjao da će uskoro njegova muškost biti izmjerena od strane talijanske novinarke, koja ga je u sljedećem trenutku uhvatila za penis!

>> 'Oprosti draga, ti si samo supruga Davida Backhama'

Beckham je užasnuto ustuknuo, a osiguranje je odmah udaljilo Elenu, no ona se nije dala smesti, te je počela trčati za njim vičući da nas je sve prevario i da mu spolni organ nije ni približno te veličine s kojom ga predstavlja u javnosti. Beckham je brže, bolje potražio zaštitu u sigurnosti automobila, a nakon incidenta je bio vidno uzrujan.

No treba napomenuti da David nikako nije prvi celebrity koji je nasjeo na psinu ekipe emisije 'Hijene', jer je čitava koncepcija showa takva, tako da možda u tome našao utjehu, ako su mu naknadno objasnili tko ga je 'napao'.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju