Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica Zsa Zsa Gabor jučer je napustila bolnicu u Los Angelesu, tjedan dana nakon amputacije desne noge, izjavi je njen suprug.


Gabor, koja će idućeg mjeseca napuniti 94 godine, brzo se oporavila nakon operacije, tvrdi njen suprug Princ Frederic Von Anhalt. Vratila se u dom na Bel Airu, u Kaliforniji gdje živi sa suprugom.

Vezani članci Ovalni stan u parkingu - 1 Stan u Zagrebu o kojem ovih dana svi pričaju: "Malo je nezgodno ak' si malo popiješ..." Slika nije dostupna Zbog ugriza zmije djevojčica će ostati bez noge

Kuća s dvadeset osam spavaona, s nevjerojatnim pogledom na LA, prošlog je tjedna stavljena na prodaju. Von Anhalt je izjavio da je ne može zadržati i istovremeno plaćati Gaborine bolničke račune. Palača koja je nekada bila dom Elvisa Presleya, prodaje se za 28 milijuna dolara.

Podsjetimo, Gabor je bila hospitalizirana u studenome jer joj je noga oticala. Ubrzo je utvrđeno da ima gangrenu. Duboka rana bila je otporna na antibiotike, što je dovelo do amputacije noge.

Gabor je krhkog zdravlja i uglavnom se oslanja na invalidska kolica još od prometne nesreće 2002. godine, kada se glumica s frizerom u automobilu zaletjela u svjetlosnu lampu na Sunset Boulevardu u Los Angelesu. Također, prošle je godine imala operaciju kuka, jer je kod kuće pala.

Glumica mađarskog podrijetla, druga od tri slavne sestre Gabor, poznata je po mnogim brakovima, osebujnoj ličnosti i glumačkom talentu. Jedan od njenih muževa bio je i oscarovac George Sanders.

>> Zsa Zsa Gabor dan nakon amputacije noge pojela sladoled

>> Prva fotografija Zsa Zse Gabor u ambulantnim kolima