Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Autobiografija Vlatke Pokos 'Život u raju' isprovocirala je Ariana Vuicu!


Arian Vuica, sin Alke Vuice, tolko je izrevolitiran optužbama iznesenim u knjizim 'Život u raju' da je u medijima istupio otvorenim pismom!
 

Vezani članci Slika nije dostupna Dikan Radeljak pokušava Vlatku Pokos strpati u zatvor! Slika nije dostupna Vlatka Pokos kroz suze predstavila knjigu 'Život u raju'

'Dirajući u život moje majke, nazivajući je promiskuitetnom alkoholičarkom koja me zanemarivala, duboko ste povrijedili Božji zakon! Napali ste ženu koja je prije svega hrvatska umjetnica koja vas je sve zadužila u nekom pogledu, a onda ste zbog tračeva jedne netalentirane i sirote osobe koja ne zna što bi sama sa sobom, porazili smisao', samo je dio otvorenog pisma sina Alke Vuice, Ariana, koji namjerava tužiti Vlatku Pokos.

>> 'Kakve će tek Dikan prljavštine iznijeti?'

>> Je li Vlatka Pokos napisala vlastitu knjigu?

Vlatka je izrazila veliku sumnju u autentičnost pisma. 'Što se tiče tog pisma, sigurna sam da to nije napisao Alkin sin, a vjerojatno je to škola mog bivšeg supruga , jer on kad god je to potrebno u prvi red gurne malenu Lanu . To je njegova taktika i stalno traži zaštitu za svoje dijete, a ja mislim da od takvih roditelja treba tu djecu zaštiti!', rekla nam je Vlatka.

A zaštitu će na sudu zatražiti upravo Alkin sin Arian. No, tužbom protiv Vlatke Pokos. Bivšu pak gospođu Radeljak to ni najmanje ne brine. 'Sve što piše u mojoj knjizi je čista istina. Mislim da smo svi svjedoci već dugi niz godina javnog života Alke Vuice , gdje ona uopće nije skrivala ni iz javnog ni iz privatnog života, prema tome , ja ne vidim razloga za takve reakcije. Smiješne su stvarno!', zaključila je Vlatka Pokos.