Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sinoć je bila Vlatkina noć. Pokosica je u Trogiru premijerno predstavila svoju prvu knjigu simboličnog naziva 'Život u raju'. No umjesto smijeha kojim obično obilježavamo velike životne uspjehe, Vlatka je na promociji lila suze. Zašto se rasplakala i koliko je njezin život uistinu bio rajski , nikako ne propustite pogledati u prilogu koji slijedi.


Ne brinite se! Vlatka Pokos nije spektakularno pobjegla s promocije svoje prve knjige 'Život u raju!'. No, ipak nam je priredila jedan šok. Prilikom čitanja zahvale, pri samom spomenu imena kćeri svog bivšeg supruga nije mogla suspregnuti suze.

Vezani članci Slika nije dostupna Pala prva tužba: Vlatki Pokos prijeti 1-3 godine zatvora Slika nije dostupna Mia Begović u suzama: Nad Lanom se radi mobing!

'Zahvaljujem Lani koja me svakog trenutka podsjećala na to što znači istinski voljeti. Oprostite! Ona je bila moj kompas kad god sam se našla na pučini bez svjetionika . Ako me ikada zatreba , neka se zagleda u svoje srce, naći će me!', pročitala je Vlatka kroz suze zahvalu iz knjige.

>> Dolores Lambaša: Pravo ime Vlatke Pokos je Vladana Vuković!

>> Vlatka Pokos: Dolores je takva zbog narkomanske prošlosti

>> 'Dikan je hvalio Enine grudi dok sam gola ležala kraj njega!'

U zahvali Vlatkina 'Života u raju' našao se i bivši suprug Dikan Radeljak. Namjerno ili slučajno, Vlatka je i zahvalu njemu pročitala s još uvijek suznim očima. 'I na posljetki, hvala mom bivšem suprugu. Da me nije istjerao iz svog raja, kada sam spoznala dobro i zlo, još bi živjela u lažnoj sreći i neznanju!',

Vlatkica nije mogla odoljeti uz Dikana u svojoj knjizi dohvatiti i svoju najveću neprijateljicu Miju Begović. Na tapeti su se našle i 'prijateljice - izdajnice' Nika Kalogjera, Snježana Mehun i Alka Vuica. 'Život u raju' zapravo je Vlatkin životo moto. Svoj književni prvijenac posvetila je velikom prijatelju Tomi Vrbanu koji je preminuo baš na njezin 40.- ti rođendan.

Na promociji su izostali poznati. Uveličali su je tek Vinko Coce, klapa Iskon, Boris Kosmač te Robert Pauletić u društvu djevojke Mije Kapetnović. No, uz Cocu bez Vlatke jedan dan, već smo naučili, ne može ni obitelj Radeljak. S nestrpljenjem očekujemo njihove reakcije na Pokosičin uradak! Više u prilogu IN magazina!