Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Operacija Trijumf', show koji počinje u ponedjeljak, predstavljali smo vam već nekoliko puta, ali iz raznih kutova. Danas ćemo vam predstaviti profesore u Akademiji te žiri.


Saša Dragić, ravnatelj akademije 

Vezani članci Lech Walesa Lech Walesa nakon četverosatne operacije: "Hvala, sve je uspjelo" Operacija, ilustracija Nova metoda liječenja u riječkome KBC-u: Zahvaljujući ovome djeci će oporavak biti brži i lakši

Poznati menadžer i skladatelj glazbom se bavi više od 25 godina. Skladateljski debi ostvario je na albumu Đorđa Marijanovića, a iste godine postaje menadžer grupe U Škripcu. Kasnije je nastavio suradnju s najeminentnijim glazbenim izvođačima - Bajagom i Instruktorima, Poslednjom igrom leptira, Partibrejkersima, grupom Van Gogh, reperom Gruom, Željkom Samardžićem i mnogim drugima. Kao skladatelj se proslavio i u Grčkoj, pjesmom koju pjevaju čuveni Jorgos Dalaras i grupa Pixlax. Bio je član žirija prvog talent showa IDOL.

PROFESORI

Milica Cerović je diplomirala teoriju plesa na Sveučilištu u Parizu, radila je u brojnim baletnim studijima u svojoj zemlji i u svijetu. Milica radi kao koreografkinja, plesačica i voditeljica raznih plesnih skupina na brojnim poznatim festivalima, te predvodi reprezentaciju na međunarodnom plesnom natjecanju u Show danceu. Plesala je i koreografirala plesne točke na kultnim festivalima poput Marlboro, Urban Experience i Lucky Strike American tour.
Milica je baletna kritičarka i teoretičarka u časopisu Orkestra i na Radio Beogradu II. Trenutno je pedagog jazz baleta u kazalištu na Terazijama. Usavršila je tehnike klasičnog, modernog i jazz baleta kroz koje se prožimaju i elementi modernog plesa i hip hopa.
Stil koji će predavati na Akademiji Operacije Trijumf spoj je kultnog brodvejskog jazz-a i popularnog Show dancea. 

>> Pripremite se! Uskoro počinje Operacija Trijumf

Dr. Saša Plećević predaje fitnes i daje savjete za dobar izgled i zdrav život na akademiji Operacije Trijumf.
Završio je Medicinski fakultet u Nišu i specijalizirao anesteziologiju i reanimatologiju na Vojnoj medicinskoj akademiji u Beogradu. Pet godina je radio kao anesteziolog na VMA-u, a nakon toga odlazi u Ameriku na specijalizaciju iz područja fitnesa čime se i danas bavi. Trenutno je angažiran na Sportskoj akademiji u Beogradu gdje radi na doktoratu iz sportske medicine. Glasnogovornik je Udruženja za medicinu Srbije, javnosti je poznat kao tvorac programa dr.Feelgood. Osobni je fitnes trener mnogim javnim osobama.

Snežana Vukomanović je uspješna autorica glazbenih tekstova s više od 150 objavljenih pjesama za vodeće pop i rock izvođače. Njezini tekstovi nagrađivani su na brojnim festivalima kao što su Sunčane skale, Budvanski festival, kao i na brojnim međunarodnim festivalima. Surađivala je s poznatim glazbenicima poput Leontine, Ane Stanić, Dejana Cukića, Kneza, Karoline Gočeve, grupe Negativ i TAP 011! U Poljskoj je 2003. g. izašao prvi singl s ploče Eweline Flinta s prepjevom njezine pjesme "Insanity". Njezini tekstovi bili su prvi na top listama u Poljskoj i Češkoj. Autorica je teksta za pjesmu 'No compromise' koja je emitirana na američkom MTV Real Worldu. 

Mirko Vukomanović je skladatelj, aranžer i glazbeni producent. Član je upravnog odbora Društva za zaštitu autorskih prava, te Udruženja kompozitora Srbije. Objavio je preko 300 skladbi i nagrađivan je na mnogim festivalima kao što su Mesam, Sunčane skale, Budva, Beovizija i dr. Bio je član žirija prvog talent showa IDOL, te aranžer i producent pjesme za pobjednicu tog showa. U Poljskoj je objavljena njegova skladba koja je bila u prvih pet najizvođenijih pjesama te godine. Paralelno uz rad svoje supruge bio je glazbeni producent za TAP011, OPO, Reginu, Evu Braun, Anu Stanić, Negative, Kristali, Dejana Cukića, Night Shift, Intruder, Karolinu, Teodoru, Charter band, itd.
Mirko je radio i glazbu za licencirane serije Emotion produkcije: Hoćeš nećeš, Ruski rulet i Leteći start. 

ŽIRI

Tonči Huljić je jedan od najpoznatijih hrvatskih skladatelja, aranžera i producenata.
Frontmen grupe „Magazin“ s kojom je ostvario izuzetne naklade i višegodišnje turneje, pokrenuo je i vlastitu izdavačku kuću „Tonika” koja surađuje s brojnim poznatim izvođačima. Najprodavaniji je autor 90-ih godina koji kao autor i skladatelj tri puta odlazi na Eurosong. S britanskim producentom Huljić osniva House Music i već s prvim singlom 'Victory' ostvaruju zapaženi uspjeh. S pijanistom Maksimom Mrvicom ostvario je već devet svjetskih turneja i rasprodao milijunske naklade u suradnji sa svjetskim producentskim kućama Universal i EMI. Tonči vodi i TV produkciju „AVA“, koja je snimila pet najgledanijih telenovela u regiji.

Marina Tucaković je najpoznatija srpska autorica glazbenih tekstova. Glazbenu karijeru započela je s grupom Zana i kultnim glazbenim hitom 'Dodirni mi kolena' koji je doživio i brojne prepjeve. Marina surađuje s najvećim glazbenim imenima u regiji. Autorica je tekstova mnogobrojnih hitova Zdravka Čolića, grupe Magazin, Bijelog Dugmeta, Cece Ražnatović, Olivera Mandića i dr.. Svojim tekstovima doprinijela je uspjehu mnogih estradnih zvijezda.

Ismeta Krvavac poznata je kao prva dama bivše Televizije Sarajevo, uvažena je voditeljica i pjevačica koja je kao članica grupe Ambasadori 1976. nastupila na Euroviziji s pjesmom 'Ne mogu skriti svoju bol'. Pjevala je i u grupi 'Kodexi', a ostvarila je i solo karijeru.