Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Više od tisuću predmeta iz šeste sezone TV serije ‘Izgubljeni’ naći će se ovog vikenda na dražbi u Los Angelesu.


‘Ako ste obožavatelj serije, sigurno je da će vas zanimati svaki predmet, kostim, ili čak džip’, tvrdi Joe Maddalena, predsjednik ‘Profiles in History’ koji će voditi dražbe ovog vikenda i dodao: ‘Serija ‘Izgubljeni’ je nirvana’.

Vezani članci Slika nije dostupna PLUS SIZE DIVA Od njezinih oblina zavrtit će vam se u glavi Slika nije dostupna Ovo će vas rasplakati - glumac se oprostio od svog najboljeg prijatelja

Maddalena kaže kako će aukcija početi s prodajom jeftinijih predmeta i da će završiti s preprađenim Hurleyevim Chevroletom Camarom s početka sedamdesetih, čija će početna cijena iznositi 20.000 dolara.

No on predviđa kako će srazmjerno najvišu cijenu postići dijelovi trupa aviona ukletog ‘Oceanic’ leta 815.

‘Imamo jedan komad veličine 3x3.5 metara’, objasnio je, ‘Uistinu je velik i na njemu je ‘Oceanic’ logo. To je istinsko umjetničko djelo. Početna cijena će iznositi nekih dvije-tri tisuće dolara, ali vjeruje da ćemo ga prodati za 20.000 do 30.000 dolara. Mislim da će biti nekih predmeta koji će postići iznenađujuću cijenu, a da trenutno nisu favorizirani.’

Druga polovica kolovoza će tako biti važna za američke obožavatelje serije ‘Izgubljeni’, jer će istovremeno s dražbom na tržište biti puštern DVD komplet 6. sezone.

‘To je jedna od najvoljenijih TV serija u povijesti, a ako se gleda 30 godina unazad, sigurno jeiI jedan od najuspješnijih TV showova. Svi koji je prate imaju svoje omiljene likove i situacije u seriji, stoga mislim da će fanovi po tom ključu i birati predmete na dražbi’, zaključio je Joe Maddalena.