Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sletio s ceste na kamenje uz obalu i ostalo mrtav na licu mjesta.


Jedan od najpoznatijih holivudskih plastičnih kirurga, dr. Francis Harry 'Frank' Ryan, poginuo je u prometnoj nesreći tijekom vožnje po Pacific Coast Highwayu. Njegov džip sletio je na kamenje uz cestu, kada su ga lokalni spasioci pokušavali oživjeti, no bez uspjeha.

Vezani članci Slika nije dostupna Heidi Montag i Spencer Pratt: Osjećamo se kao idioti Slika nije dostupna FOTO: Larissa Riquelme prije i poslije plastičnih operacija

50-godišnji Francis Harry  ostao je zarobljen u vozilu s teškim povredama glave. vatrogasci su džip i Ryana željeli helikopterom prenijeti u najbližu bolnicu, no budući da je već bio proglašen mrtvim odustali su od ponovnog pokušaja eventualnog oživljavanja. Ryan je proglašen mrtvim na licu mjesta, dok je njegov pas Jill preživio nesreću.

Potpuno promjenio Heidi Montag

Plastični kirurg poznat po ekstremnom make-overu Heidi Montag, uljepšavao je brojne holivudske zvijezde poput Gene Simmons, Shaune Sand, Vince Neila ili Adrianne Curry. Pojavljivao se u brojnim televizijskim emisijama i izvodio kirurške zahvate uživo. Kako doznaje TMZ, Ryanov džip 1995 Jeep Wrangler prilikom skretanja još neobjašnjivim načinom skrenuo je s ceste i sletio na obalu punu stijena i kamenja. Džip je pronađen okrenut na krov, a Ryan je već bio mrtav.