Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Heidi Montag je u intervjuu za Life & Style priznala da sebe smatra krivom za propast braka sa Spencerom Prattom, odnosno svoju ovisnost za odlascima na estetske korekcije.


‘Spencer me molio da ne idem na svoju prvu operaciju, što je već tada gotovo uništilo naš odnos’, objasnila je Heidi Montag za Life & Style i time dočarala u kakvoj situaciji su se njih dvoje nalazili 2007. godine kad je otišla na operaciju grudi i nosa.

Spencer je još prije u jednom intervjuu izjavio kako je jedno od najgorih iskustava u njegovom životu bilo kad je ugledao svoju suprugu u post operacijskoj fazi.

Vezani članci Slika nije dostupna Spencer Pratt: Moj brak s Heidi Montag bio je lažan Slika nije dostupna Seksi Heidi kupila zaručniku Chevrolet

>> 'Ili ćeš potpisati razvod ili ću objaviti tvoj kućni porno uradak'

>> Vivid se zanima za kućni pornić Spencera Pratta i Heidi Montag

U sedmom mjesecu braka je Spencer bio pun podrške. No i tada je morao pričekati na ‘nove ruke i noge’ svoje supruge, a pored svih dužnosti zajedničkog života morao je nakon otići na zahod.

‘To je bilo previše pritiska. Nitko ne se ne želi brinuti za suprugu koja je sama odlučila da jedno vrijeme izgleda kao da je preživjela strašnu nesreću i to 24 sata dnevno. A još treba uzeti u obzir da me je preklinjao da to ne učinim. Vjerujem da popisivanjem bračnog ugovora nije ni računao, ni želio takvu situaciju’, izjavila je Heidi Spencer.