Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija u Los Angelesu istražuje provalu u kuću Paris Hilton, tijekom koje je provalnik 'prekopao' njezini spavaću sobu. Ukraden je nakit u vrijednosti dva milijuna dolara.


Policijska dužnosnica Julianne Sohn izjavila je kako se provala dogodila u petak oko 5 sati ujutro po lokalnom vremenu. Kuća Paris Hilton nalazi se u području Sherman Oaks. 

Vezani članci Slika nije dostupna Odmor po njezinoj želji: Minijaturni bikini i mlađahni dečko! Slika nije dostupna Opet ljubi.... i deset godina mlađeg!

Inspektori su izvijestili kako je provalnik, koji je bio odjeven u majicu s kapuljačom i nosio je rukavice, provalio u kuću na prednja vrata te da je vrlo temeljito 'prekopao' vlasničinu spavaću sobu, prenosi Hina.

Prema informacijama BBC-ja, koji se poziva na policijske izvore, bogatoj nasljednici ukraden je nakit u vrijednosti čak dva milijuna dolara. 

U trenutku provale u kuću, njezina bogata vlasnica nije se ondje zatekla. Do ranih jutarnjih sati zabavljala se na nekoliko mjesta u gradu, što mogu potvrditi brojne snimke koje su napravili dežurni papparazzi.