Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Radi pudera u prahu priloženog u pismu prijetnje, nekoliko dana prije završetka showa ‘Dancing With the Stars’ upleo se i FBI.


FBI istražuje prijeteće pismo u kojem se nalazio bijeli prah, a izručeno je uredu showa ‘Dancing With the Stars’. Iako iz televizijske kuće ABC koja emitira show tvrde da je posrijedi puder u prahu, poduzeta je ozbiljna istraga, te će pismo biti poslano u regionalni laboratorij FBI-a. Glasnogovornik FBI-a nije želio otkriti na koga je točno adresirano pismo, te tko bi se radi anonimnih prijetnji morao bojati za život. Dodao je da je FBI s losanđeleškim vatrogascima, i policijom odjurio u CBS- ov studio gdje se show snima odmah nakon dojave o prijetnji, prenosi Chichago sun-times. Incident se dogodio nekoliko dana prije finalne večeri, a za pobjednički trofej staklene kugle u utorak će se natjecati Jennifer Grey, Kyle Massey i Bristol Palin. Palin se održala u showu unatoč neprekidnim niskim ocjenama sudaca, što je uzrokovalo špekulacije da su političke pristaše njene majke Sarah Palin lažirale glasovanje.

>> VIDEO: Seksi ples Pamele Anderson u indijskom Big Brotheru

>> VIDEO: Londonski horor show impresionirao Alicea Coopera!

>> Kreće prvi reality show s ovisnicima o drogama

Vezani članci Agent FBI-a, arhiva (Foto: AFP) Ubijena dva agenta FBI-a na Floridi, upucani dok su izvršavali sudski nalog Joe Biden FBI upozorava: Pripremaju se oružani prosvjedi u pedesetak gradova SAD-a uoči inauguracije Joea Bidena