Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumac uspješnice 'Lud, zbunjen, normalan' otkriva koliko je sličan sa Damirom kojeg igra u seriji, o odnosu s kolegama privatno i o svom odrastanju.


Jedna od zvijezda slavnog trio paketa u mega uspješnoj seriji 'Lud, zbunjen, normalan' , Moamer Kasumović, za Ekran otkriva kako mu još nije dosadio lik Damira koji konstantno balansira između zbunjenog oca Faruka i djeda Izeta: 'S Damirom se svake sezone događa nešto novo, tako da mi ne može dosaditi', izjavio je glumac.

Vezani članci Slika nije dostupna Fazlinovići se vratili u velikom stilu Slika nije dostupna Dnevnik Nove TV najgledaniji program dana

Otkrio je da je u svojim glumačkim kolegama Mustafi Nadareviću i Senadu Bašiću našao i odlične prijatelje s kojima se na račun serije i u privatnom životu oslovljavaju sa 'dedo', 'tajo', 'sine': 'Svi smo mi pomalo ludi, zbunjeni, normalni, ovisno o situaciji u kojoj se čovjek nalazi', kaže glumac koji očito ne krije zadovoljstvo tim odličnim projektom čiji je ponosan član.

No, Moamer privatno i lik Damir se dosta razlikuju po pitanju odrastanja obzirom da je glumac bio blažen među tri sestre zbog čega se voli pohvaliti da bolje razumije ženski rod: 'Život sa ženama ima svoje privilegije, a kad živiš s dva muškarca ne zna se tko pije, a tko plaća' , povukao je paralelu privatnog života i onog kojeg ima u seriji. Isto tako Damir još uvijek dijeli svoj životni prostor s najužom obitelji što i nije bio slučaj u njegovom privatnom životu. Osamostalio se dosta ranije nego možda mnogi drugi obzirom da od srednje škole živi bez 'roditeljske ruke', zbog čega je i danas uzoran u kućanskim poslovima, a kuhinja je od zadavanja glavobolja u školskim danima, postala strast.

Isto tako ni na početku glumačke karijere nije baš sve bilo jednostavno. Iako je htio biti pilot, s godinama su se afiniteti ipak isfiltrirali tako da je završio u glumačkim vodama, a na prvim audicijama tresla ga je trema i šutljivost: 'Na prvoj audiciji bio sam kao 'drvena Marija' jer nemaš toliko sigurnosti u sebe i strah te da ne kažeš nešto krivo', kaže Moamer. Unatoč njegovom zadovoljstvu pri radu na seriji 'Lud, zbunjen, normalan' gdje ga zadovoljava uloga, priča i glumačka ekipa, Moamer ipak pristaje da će kod njega kazalište ipak imati prednost: 'Cijeli radni proces u kazalištu puno je življi uvijek se događa sada i ovdje', ističe prednosti glumac. Osobno najviše voli britanski humor jer je crn i direktan i kritizira društvo i sva događanja.

>> 'Osobno sam pomalo lud, zbunjen i normalan'

Čini se da su se glumcu posložili svi planovi u životu gdje je zadovoljan načinom na koji je izgradio sebe, ali i izbrusio svoj glumački talent. Otkriva da je njegov recept za veselje znati zadržati dijete u sebi koje će uvijek biti, ali veliki dio zdravog duha pripisuje i različitim uvjetima djetinjstva koji su prije bili mnogo bolji nego sada: 'Mi smo rasli bez današnjih tehnoloških pomagala, koja ubijaju maštu djeci jer se zavuku u kuću i ne znaju što se događa vani. Sve ih se manje igra po igralištima i žao mi je zbog toga', zaključuje glumac.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju