Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Moamer Kasumović

Na prvoj audiciji bio sam kao 'drvena Marija'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glumac uspješnice 'Lud, zbunjen, normalan' otkriva koliko je sličan sa Damirom kojeg igra u seriji, o odnosu s kolegama privatno i o svom odrastanju.

Jedna od zvijezda slavnog trio paketa u mega uspješnoj seriji 'Lud, zbunjen, normalan' , Moamer Kasumović, za Ekran otkriva kako mu još nije dosadio lik Damira koji konstantno balansira između zbunjenog oca Faruka i djeda Izeta: 'S Damirom se svake sezone događa nešto novo, tako da mi ne može dosaditi', izjavio je glumac.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odlična gledanost Fazlinovići se vratili u velikom stilu Slika nije dostupna Još jednom Dnevnik Nove TV najgledaniji program dana

Otkrio je da je u svojim glumačkim kolegama Mustafi Nadareviću i Senadu Bašiću našao i odlične prijatelje s kojima se na račun serije i u privatnom životu oslovljavaju sa 'dedo', 'tajo', 'sine': 'Svi smo mi pomalo ludi, zbunjeni, normalni, ovisno o situaciji u kojoj se čovjek nalazi', kaže glumac koji očito ne krije zadovoljstvo tim odličnim projektom čiji je ponosan član.

No, Moamer privatno i lik Damir se dosta razlikuju po pitanju odrastanja obzirom da je glumac bio blažen među tri sestre zbog čega se voli pohvaliti da bolje razumije ženski rod: 'Život sa ženama ima svoje privilegije, a kad živiš s dva muškarca ne zna se tko pije, a tko plaća' , povukao je paralelu privatnog života i onog kojeg ima u seriji. Isto tako Damir još uvijek dijeli svoj životni prostor s najužom obitelji što i nije bio slučaj u njegovom privatnom životu. Osamostalio se dosta ranije nego možda mnogi drugi obzirom da od srednje škole živi bez 'roditeljske ruke', zbog čega je i danas uzoran u kućanskim poslovima, a kuhinja je od zadavanja glavobolja u školskim danima, postala strast.

Isto tako ni na početku glumačke karijere nije baš sve bilo jednostavno. Iako je htio biti pilot, s godinama su se afiniteti ipak isfiltrirali tako da je završio u glumačkim vodama, a na prvim audicijama tresla ga je trema i šutljivost: 'Na prvoj audiciji bio sam kao 'drvena Marija' jer nemaš toliko sigurnosti u sebe i strah te da ne kažeš nešto krivo', kaže Moamer. Unatoč njegovom zadovoljstvu pri radu na seriji 'Lud, zbunjen, normalan' gdje ga zadovoljava uloga, priča i glumačka ekipa, Moamer ipak pristaje da će kod njega kazalište ipak imati prednost: 'Cijeli radni proces u kazalištu puno je življi uvijek se događa sada i ovdje', ističe prednosti glumac. Osobno najviše voli britanski humor jer je crn i direktan i kritizira društvo i sva događanja.

>> 'Osobno sam pomalo lud, zbunjen i normalan'

Čini se da su se glumcu posložili svi planovi u životu gdje je zadovoljan načinom na koji je izgradio sebe, ali i izbrusio svoj glumački talent. Otkriva da je njegov recept za veselje znati zadržati dijete u sebi koje će uvijek biti, ali veliki dio zdravog duha pripisuje i različitim uvjetima djetinjstva koji su prije bili mnogo bolji nego sada: 'Mi smo rasli bez današnjih tehnoloških pomagala, koja ubijaju maštu djeci jer se zavuku u kuću i ne znaju što se događa vani. Sve ih se manje igra po igralištima i žao mi je zbog toga', zaključuje glumac.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene