Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši Mister turizma Dalmacije, Mario Bečić zvani Đoni, postao je ubojica. Ovaj lentom ovjenčani mladić na božićno jutro u kafiću u Tugarama prebio je gosta koji je od posljedica batinanja jučer i preminuo.


Mister turizma Dalmacije 2005., Mario Bečić zvani Đoni od Božića je u pritvoru. '25. prosinca u ranim jutarnjim satima u ugostiteljskom objektu na širemsplitskom području došlo e do narušavanja javnog reda i mira. Tom je prilikom 52-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede.', rekla je glasnogovornica PU splitske, Marina Kraljević Gudelj za IN magazin.

Vezani članci Gordana Buljan Flander Psihologinja o vršnjačkom nasilju: "Na svaki oblik nasilja treba reagirati odmah. Ono se dešava u svakoj školi" Suzavac, ilustracija Policajci devetogodišnjakinji stavili lisice i pošpricali je suzavcem: ''Ponašaš se kao dijete! Ovo ti je posljednja šansa''

Udarci šake Mistera turizma iz 2005. godine bli su pogubni za 52-godišnjeg Ridvana Kaćikua. Nakon dva tjedna kome jučer je preminuo u splitskoj bolnici. Nakon Dine Bubičića52-godišnjak, ovo je drugi hrvatski Mster koji se sukobio sa zakonom, a ovodom tog tragičnog događaja ekipa IN magazina razgovarala je s organizatoricom izbora za Mistera turizma Dalmacije, Reginom Jager. Više u prilogu IN magazina!