Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U srpskoj 'Farmi' umalo su se pobili bivši srpski političar Milan Paroški i plesač Baki Đogani.


Milan Paroški koji je 90-ih u Vukovaru zajedno sa Šešeljem držao mitinge lokalnim Srbima u srpskoj inačici Farme nije odolio vrijeđati na nacionalnoj osnovi. Bomba je eksplodirala nakon što je izabran za slugu.

>> Generalna proba seksa na srpskoj Farmi

Vezani članci Slika nije dostupna 'Najslađi mi je kad trčkara travom samo u hlačicama i bos' Slika nije dostupna Vijest o prekidu najpoznatijeg para sve češće puni medijske stupce

U prijenosu uživo na televiziji Pink vređao je Bakija na nacionalnoj osnovi, zbog čega su ga iz produkcije odlučili momentalno diskvalificirati sa Farme. Žustra svađa započela je u spavaćoj sobi kada je Zlata Petrović upitala bivšeg političara zbog čega mu je toliko krivo što je izabran za slugu. U tom trenutku njihov naizgled običan dijalog prekinuo je temperamentni plesač.

Baki: Bila je tragedija, napušio si Renata i rekao si mu da je pi***. Ja sam sve čuo. On ti je to oprostio i druži se s tobom. Šta je problem? Postao si sluga? Jesi Srbin ili nisi?

Paroški: Mrš, bre! Kome ti popuješ stalno? Puši k***!

Baki: Mrš ti, pi*** jedna! Prase jedno smrdljivo!

Paroški: Pa mogu da budem prase kad nisam musliman! Hajde, dođi ‘vamo! Hajde, frajeru.

Baki: Je*** ti mamu.

Paroški: Dođi, frajeru. Džukelo jedna turska. Šta je, Turčine? Šta je bilo, Turčine jedan?

Baki: Najveći si nacionalista. Ja sam Cigan i šta hoćeš sad?

Paroški: Šta ja da ti radim kad si Turčin! Ja sam Srbin!

Baki je zatim zgrabio cjepanicu i gađao političara! Istog trenutka potrčao je ka Paroškom, ali su ga ostali sudionici Farme zadržali. Nastavak ove brutalnesvađe spriječio je voditelj Ognjen Amidžić, koji je sve farmere okupio u dnevnu sobu i priopćio im da je 53-godišnji Paroški odbrojao svoje dane u 'Farmi'. A sa ovakvim stavovima, teško da će ikad više moći baviti politikom.

>> InMagazin