Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Farma ovog proljeća unosi zanimljive obrate koji će igru učiniti još zanimljivijom i napetijom. Uz nagradu u dukatima, izbor drugog duelista i sajam na kojemu će farmeri trampiti svoja dobra, predstavljamo još jednu novost. Nove likove koji će obogatiti ovogodišnju Farmu. Upoznajte Macmalića!


Nakon radnog dana, sa zalaskom sunca obitelji na seoskim imanjima okupljale su se oko najstarijeg člana kako bi poslušale priče prenošene usmenom predajom. One su danas dio hrvatskog folklora, a čudnovata mjesta, tajnovita bića i neobjašnjive pojave imaju prenesenu moralnu ili životnu poruku. Svarožići, uroci, vukodlaci i vile omiljeni su likovi iz pripovijedaka koji drevnu tradiciju prenose na najmlađe naraštaje nudeći im univerzalno znanje koje su brojne generacije skupljale za njih. Sve to zato da se ne zaboravi, da ostane dio njihovog identiteta i da im tradicionalno pokaže ispravan put u modernim vremenima.

Vezani članci Tomislav Pavlović Pobjednik "Farme" otkrio nam je što će učiniti s osvojenih pola milijuna kuna, a doznali smo i još jednu sretnu vijest! Prince Wale Soniyiki - 5 Nije tužan što mu je izmakla pobjeda u "Farmi", a s nama je podijelio svoj veliki san: "Ostvarit ću to!"

Predstavljamo vam Macmalića, lik kojeg u novoj sezoni Farme glumi g. Mato Valjević iz Đakova.
 

Macmalić je biće iz hrvatske mitologije koje živi u primorskim šumama gdje noću odvlači prolaznike na krivi put. U drevna vremena Macmalić je opisivan kao patuljak s dlakavim rukama poput mačke, dugim noktima, a sa sobom je uvijek vukao dugački lanac.

Macmalić će na Farmi ipak biti puno simpatičniji karakter. On će farmeru nudi izbor između imuniteta za taj tjedan, predmeta iz vanjskog svijeta i dragocjene informacije za konkretnog farmera.

'Drago mi je što ću tumačiti biće iz usmenih narodnih priča i mitova.', izjavljuje Mato Valjević maleni glumac iz Đakova koji će utjeloviti Macmalića i dodao za kraj 'Vjerujem da će to biti zabavno i lijepo iskustvo. Naravno ne mogu još uvijek govoriti o konkretnim stvarima koja očekuju Farmere na Farmi i koliko će se isticati moja uloga. Tajnovitost je glavna karakteristika Macmalića, zar ne?'