Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica je demantirala napise u medijima da je u financijskoj krizi.


'Nije istina da nemam novaca za kredit za stan, kako navode neki mediji, već ne želim biti rob bankama', za Dnevnik.hr rekla je glumica Leona Paraminski, osvrnuvši se na napise da ne zarađuje dovoljno kako bi mogla otplaćivati sedam tisuća kuna mjesečno za kredit stana u Remetama, koji je kupila u dogovoru s bivšim dečkom.

Vezani članci Imaš pravo, ostvari ga Nasljeđuju se auti, kuće, ali i dugovi: Što s kreditom nakon korisnikove smrti? Cijene stanova sve skuplje - 1 Cijene nekretnina diljem Hrvatske rastu, stručnjaci otkrivaju hoće li se to uskoro promijeniti: "Oni koji očekuju nekakav pad cijena..."

Naime, Leona tvrdi da može plaćati kredit za stan, da si može priuštiti takav luksuz, međutim, ne želi biti rob bankama. 'Sa svojim glumačkim angažmanima zarađujem dovoljno da sam si dosad mogla priuštiti i dva takva stana, ali ne želim to ostvariti uz pomoć kredita, već isključivo gotovinom', rekla je Leona.

Prodala stan jer si želi priuštiti neke druge stvari

Suprotno objavljenom u medijima, navodi da je teret kredita od samog početka kupnje stana bio na njoj te da ga je sama plaćala cijelo vrijeme. Drugim riječima, ona i bivši dečko troškove kredita nisu dijelili po pola, kako se pisalo. 'Trenutačno si želim priuštiti neke druge stvari zbog čega sam se odlučila na prodaju stana i ponovno podstanarstvo u centru Zagreba', nadodala je.

A u razgovoru za Dnevnik.hr Leona je demantirala još jednu objavu - stajalo je kako je kupila automobil zajedno s dečkom Borisom Meštrovićem, što nije istina.

Trenutačno je u fazi prilagodbe na život u centru grada, u kojemu caruju gužva i buka, budući da je došla iz stana u Remetama koji je bio okružen mirom i tišinom. 'Velika je to promjena i još se navikavam na novonastalu situaciju', kaže. Na pitanje je li joj uskoro u planu ponovna kupnja vlastitog stana, Leona kaže da joj je to svakako cilj, ali da do njega namjerava doći isključivo štednjom.

Nastavak suradnje s Matanićem

Vjeruje da će određenim odricanjima, uz svoje angažmane, u tome uspjeti u naredne tri godine. Inače, naša glumica nastavlja svoj angažman u seriji Nove TV 'Najbolje godine', suradnju s redateljem Daliborom Matanićem i veseli se snimanju trećeg dijela njegova omnibusa. Nakon što su prva dva dijela, u kojima je tumačila glavnu ulogu, popraćena velikim uspjehom ('Suša' i 'Tulum'), Leona i dalje ostaje Matanićeva ljubimica.

>>Dilema Leone Paraminski: Autodestrukcija ili novi život?

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju