Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prije dva tjedna starleta Katie Price, zvana Jordan, šokirala je javnost priznavši da je bila žrtva silovanja. Sad nudi nove bizarne detalje...


Katie ni ovoga puta nije otišla na policiju, već je svoju mračnu tajnu opet podijelila s čitateljima OK! Magazinea, na čijim je stranicama nedavno prvi put i progovorila o silovanju koje joj se dogodilo u mladosti.

Vezani članci Ispovjesti žrtava silovanja u Provjerenom - 1 ''Izvadio je spolovilo, ajde otvori usta i...'' Mučne ispovijesti djevojaka koje su se prijavile za studentski posao, a postale žrtve gnjusnog silovatelja Slika nije dostupna Alex Reid: Zabavno je odijevati se kao žena!

Jordan tvrdi da je osoba koja ju je silovana itekako poznata i slavna u Britaniji, a vrlo je bliska s njezinim bivšim suprugom Peterom Andreom! Da, dobro ste pročitali... No, mogu li obiteljske veze Katie Price više ikoga šokirati?

'Silovala me dobro poznata osoba iz kruga celebrityja, a Peter vrlo dobro zna o kome je riječ, kao i većina mojih prijatelja i obitelj', kaže Jordan. Na pitanje novinara zašto Peter Andre nije u trenu otrčao na policiju i prijavio osobu koja mu je napastvovala suprugu, odgovorila je: 'Nemam pojma. On više nije Peter kojeg sam poznavala. Postao je vrlo okrutan prema meni kada je saznao istinu'.

>> Jordan: Bila sam žrtva silovanja!

>> FOTO: Jordanin dečko šokirao brutalnim pornićem!

Zašto sama Katie Price nikad nije prijavila svojeg silovatelja, također je nepoznanica, a istaknula je kako više neće javno govoriti o tome. No, to ćemo tek vidjeti... Poznavajući britanske tabloide, ne bismo se iznenadili kada bi uskoro u nekom od njih osvanula nagradna igra 'Tko je silovao Jordan', s ponuđenih desetak mogućih sumnjivaca s A-liste otočkih celebrityja.