Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izuzetak je Angelina Jolie - tako smatra Joan Collins, koja se često smatra ikonom stila i glamura.


Iako bi se mnogi složili da je Angelina Jolie najljepša glumica danas, za Joan ona je jedina lijepa i atraktivna glumica. Zanimljivo, povukla je usporedbu između bivše Pittove 'muze' Jennifer Aniston i sadašnje Angeline izjavom: 'Aniston je slatka, ali ne mogu reći da je lijepa', kaže za Hello magazin. Uz navedene dvije dame i stare suparnice, provukla se i Cheryl Cole za koju smatra da je i poznata jedino zbog ljepote. 'Ljudi su gladni danas za lijepim licima', kritična je glumica.

Vezani članci Slika nije dostupna Angelina Jolie pismom traži pomirenje s Jennifer Aniston Slika nije dostupna Biste li radije Jennifer ili Angelinu!?!

>> One su najseksi bake na svijetu!

Zapravo, ona problem današnjice vidi u nezdravijem stilu života što je rezultiralo tim da je u njeno doba postojalo puno ljepših lica nego sada. 'Kada sam ja bila mlada, svi na ekranu su bili predivni, no danas nije tako', tvrdi Joan. Možda bi joj mnogi zamjerili na ovim izjavama, no mora joj se dati za pravo ako se uzme u obzir da ova slavna glumica i spisateljica i u 77-oj godini još uvijek ima zavidnu ljepotu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju