Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za američkog glumca Jacka Blacka mnogi misle da je jedan od najsmješnijih ljudi u Hollywoodu. No, ispostavilo se da je poput većine komičara jednostavno u suprotnosti s likovima koje tumači na velikom platnu – dosadan.


Njegovo raspoloženje tijekom intervjua koji su Kamikaze Red Carpeta imale s njim nije bio u skladu s  filmovima u kojima glumi. Posljednji crtani film 'Kung fu panda' predstavio je na filmskom festivalu u Cannesu. 

Vezani članci Mislav Bago neformalno o poslu, politici i iznenađenju koje su mu pripremili 01 Više od 30 odrađenih izbora – Mislav Bago neformalno o poslu, politici i iznenađenju koje su mu pripremili Princeza Diana Promjene na BBC-ju nakon otkrića vezanog za intervju s princezom Dianom: ''Ništa ne poduzeti više nije opcija''

U crtiću posuđuje glas debeljuškastom azijskom medvjediću koji spašava svijet, a kolegica u filmu mu je Angelina Jolie. Kako je Jacku ovo već druga uloga s Angelinom u crtićima upitan je bi li volio snimiti s njom pravi film.

'Ja se volim usredotočiti na svoju ulogu, a glumiti s Angelinom može biti udarac za ego jer svi vrište za njom. Tada pomislim: Čovječe, što ja uopće radim tu?', odgovorio je Jack.

On sluša rock glazbu, a njegova je supruga čelistica.

'Katkad ako nešto slušamo, ona ne želi slušati istu glazbu kao i ja. No, uglavnom imamo isti ukus. Ne svađamo se puno. Ona je sjajna glazbenica. Obožavam slušati kako svira', rekao je o svojoj supruzi Tanyi Haden.

Što je još u intervjuu rekao popularni Jack Black, možete pogledati u priloženom videu.