Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američka glumica Anne Francis, koja je glumila u brojnim filmovima, uključujući i naučno-fantastični klasik 'Zabranjena planeta', preminula je u nedjelju u 80. godini života nakon duge borbe s teškom bolešću.


Kako izvještava Los Angeles Times, američka glumica Anne Francis, koja je glumila rame uz rame uz također nedavno preminulog Lesliea Nielsena, u naučno-fantastičnom klasiku 'Zabranjena planeta' iz 1956. godine, je postala poznata s ulogom seksi detektivke publici Honey West koja se prikazivala sredinom 60-ih u SAD-u, te je u karijeri snimila desetine filmova.

>> Preminuo poznati glumac Pete Postlethwaite

Vezani članci Slika nije dostupna U 62. u bikiniju: 'Posljednji put sam ga nosila s 20' Slika nije dostupna Dani (pre)mršavosti su iza nje: Napokon dobila na težini!

>> Umro američki glumac Leslie Nielsen

2007. joj je dijagnosticiran rak pluća, zbog kojeg je bila podvrgnuta operativnom zahvatu i kemoterapiji, da bi u nedjelju preminula u svom domu u Santa Barbari zbog komplikacija uzrokovanih rakom štitnjače, izjavila je njezina kćer Jane Uemura. U trenutku smrti uz nju su bili brojni prijatelji i članovi obitelji, izjavila je za medije obiteljska glasnogovornica Melissa Fitch.