Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američka glumica Anne Francis, koja je glumila u brojnim filmovima, uključujući i naučno-fantastični klasik 'Zabranjena planeta', preminula je u nedjelju u 80. godini života nakon duge borbe s teškom bolešću.


Kako izvještava Los Angeles Times, američka glumica Anne Francis, koja je glumila rame uz rame uz također nedavno preminulog Lesliea Nielsena, u naučno-fantastičnom klasiku 'Zabranjena planeta' iz 1956. godine, je postala poznata s ulogom seksi detektivke publici Honey West koja se prikazivala sredinom 60-ih u SAD-u, te je u karijeri snimila desetine filmova.

>> Preminuo poznati glumac Pete Postlethwaite

Vezani članci Karcinomi glave i vrata - 4 Jedna pozitivna vijest iz zdravstva: U KBC-u Zagreb osnovan je Centar za tumore glave i vrata. Liječnici upozoravaju na koje simptome obratiti pozornost Mirjana i njezina djeca Kad se čitav život okrene u trenu: "Stajala sam iznad tog bunara i mislila kako je najbolje da me nema... Tada me nazvao brat. Spasio me"

>> Umro američki glumac Leslie Nielsen

2007. joj je dijagnosticiran rak pluća, zbog kojeg je bila podvrgnuta operativnom zahvatu i kemoterapiji, da bi u nedjelju preminula u svom domu u Santa Barbari zbog komplikacija uzrokovanih rakom štitnjače, izjavila je njezina kćer Jane Uemura. U trenutku smrti uz nju su bili brojni prijatelji i članovi obitelji, izjavila je za medije obiteljska glasnogovornica Melissa Fitch.