Pogledajte fotografije hotelske sobe u New Yorku koju je Charlie Sheen okrenuo naglavačke.


Najnovije detalje spornog događaja u sobi hotela Plaza, u kojem je Charlie Sheen u ormar jučer zatočio prostitutku, zajedno s ekskluzivnim fotografijama donosi TMZ.

Vezani članci Slika nije dostupna Charlie Sheen opet podivljao uz prostitutke i kokain Slika nije dostupna VIDEO: Ljubavnica Charlie Sheena na audiciji za pornić

Divljanje pod utjecajem alkohola američkog glumca počelo je već u restoranu Daniel nedaleko hotela u kojem je dotični odsjeo. Ondje je s trojicom muškaraca i pet žena, uključujući i njegovu suprugu imao rezervaciju za večeru, a čim je ušao počeo je mnogo piti.

>> Sheen golu prostitutku zaključao u ormar

Kao što je poznato, u hotel se vratio s prostitutkom, iza čega su iz njegove sobe odjekivali katom vrisak i psovke. Osim što je nesretnu ženu zatočio u ormar, Charlie je pocijepao zastore, prevrnuo stolove, oštetio rasvjetna tijela i razbio staklo, te zaradio posjeklinu na nožnome prstu.

Problematični glumac koji još uvijek odslužuje uvjetnu kaznu, radi napada na suprugu, poslije nemilog se događaja dobrovoljno podvrgnuo psihijatrijskoj procjeni, a nakon noći provedene u bolnici vratio se kući. Njegov je agent dao drugu verziju događaja izjavivši: ‘Charlie je imao štetnu alergijsku reakciju na lijekove'.