Da nije bilo kirurškog noža Larissa bi si današnju popularnost mogla 'zakačiti za šešir'.


Svoju popularnost najpoznatija paragvajska navijačica i model za donje rublje Larissa Riquelme može zahvaliti isključivo plastičnom kirurgu koji je na njezinom licu napravio toliko operacija da je danas druga osoba. Larissa tvrdi da se radi o svega četiri operacije i negoduje zbog pojavljivanja kirurga u medijima.

Vezani članci Razdvojene sijamske blizanke - 5 Razdvojene sijamske blizanke prvi put mogu vidjeti jedna drugu, neurokirurzi presretni: "Oduševljen sam koliko je cijela ekipa uspjela“ Operacijska dvorana, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Odvjetnik kirurga osumnjičenog za primanje mita: "Snimka ne bi trebala biti dio spisa, radi se o nezakonitom dokazu''

'Ne marim za to što se moj plastičar Amin Mussi odjednom sjetio govoriti o tome kakva sam bila prije. Nisam izgledala loše. Bila sam se podvrgla operaciji nosa. Ne planiram trošiti svoje vrijeme na medijsko prepucavanje s njim. Ljudi bi mogli pomisliti da je posve izmijenio moj izgled i rekonstruirao mi lice, ali nije tako. Popravila sam ono što bi svaka žena danas trebala - bila sam na dvije operacije nosa, povećala sam grudi i bila na liposukciji. I ništa više', rekla je Larissa s čijom se tvrdnjom mnogi ne bi složili jer fotografije koje uspoređuju njezin izgled prije i poslije operacija ukazuju da se radi o više njih.

Larissa se danas nakon svega osjeća savršenom. Kaže da se operirala prije deset godina i da više nema namjeru 'ići pod nož.

>>FOTO: Larissa Riquelme se skinula za Playboy u 3D-u!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju