Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što se Simonica odselila od kuće, čini se da Ante pokušava spasiti što se spasiti da!


'Istina je. Ne živim više kod Ante. Prije deset dana sam se preselila k mami u Brežice. Ja i Gabica smo sad tamo, uživamo. Razlog za moj odlazak u Sloveniju , da živim kod mame je prvenstveno mir i sreća. Tako mislim da je najbolje i za Gabrijelu i mene, prvenstveno za Gabrijelu.', izjavila je Simona ekskluzivno za IN magazin prije nekoliko dana.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Simona i Ante Gotovac su napokon uistinu gotovi! Slika nije dostupna Nevjenčani suprug cure Ante Gotovca: Bio sam sa Simonom!

>> Simona Gotovac: Istina je, ne živim više s Antom!

>> Najkontroverzniji par Hrvatske skida sve maske

No kako Dnevnik.hr ekskluzivno doznaje, čini se da je Ante odlučio iskoristiti romantično subotnje jutro da bi izvršio 'protunapad' na Simoničino srce. Naime, Ante je danas iznenadio Simonu, koja je došla u Zagreb da bi posjetila svog oca, te je donijeo dva buketa cvijeća – jedan za Simonicu, a drugi za njihovu kćer Gabrijelu.

Simona je bila ugodno iznenađena, a na upit da li se, potaknuta tim znakom pažnje namjerava vratiti kući je bila pomalo tajnovita: 'Uvijek mi je lijepo dobiti cvijeće od nekog, to mi govori da taj netko misli na mene, no čvrsto sam odlučila čuvati privati život pa ne želim reći ništa više od toga. Trenutačno su mi najvažnije gaže koje imam u sljedeći nekoliko dana, od kojih je prva večeras u Ludbregu.', rekla je Simonica.

Kako je Simonica bila dosta neodređena, sljedeći dani i tjedni će pokazati hoće li Antina taktika uroditi plodom.