Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Simona, Ante, Tanja i Tihomir iz Beča, još jednom. I dalje stoji dvojba: tko tu koga, tko je s kime u vezi.


Nakon što je Tanja iz Beča za IN magazin sinoć izjavila da nikad nije bila u vezi s Antom Gotovcem, već da je njezin nevjenčani suprug bio u vezi sa Simonom, mnogi su se podsmjehivali misleći da je u pitanju tek trik. Neki su pak tvrdili da je riječ o podvali kojom Ante želi napakostiti Simoni, no nakon današnjeg priloga stvari će biti jasnije. Ekskluzivno za IN magazin Tanjin nevjenčani suprug Tiho priznaje: 'Istina je! Bio sam u vezi sa Simonom!'

Vezani članci Slika nije dostupna Simona u vezi sa 22-godišnjim studentom! Slika nije dostupna Simona i Ante ekskluzivno: Nije istina da se razvodimo!

>> Muž nove cure Ante Gotovca prevarom do Simone!

I dok Simona i dalje uvjerava javnost da apstinira od ljubavi te da Tihomira iz Beča poznaje tek površno, on je bio jasan i kratak. Kao što ste i čuli, potvrdio je svoju vezu sa Simonom. Nažalost, upravo je medijsko otkrivanje veze kumovalo i njezinu kraju. Dok se Simona čudom čudila kako je veza otkrivena ,Tiho ju je u međuvremenu odlučio prekinuti jer ne želi biti s osobom koja njihovu vezu želi skrivati od očiju javnosti.

'Ne planiram više biti sa Simonom, apsolutno ne! Ne želim biti s njom zato što se ona meni ponaša drugačije. Ona ako se boji nečega onda ne treba s nikim biti u vezi!', reko je odlučno Tiho za IN magazin.

Tihomir nam je potvrdio i Antine jučerašnje riječi da je Tanjina veza s njim čista plaćena namještaljka. Dok su i u ovoj predstavi sve maske pale, Simona se u cijeloj priči za pomoć obratila Bogu. Kaže ne moli za sebe, nego za Antinu dušu koju je ukrao đavo. Možda bi Simona kao velika vjernica na umu trebala imati i osmu Božju zapovijed: 'Ne laži!' Uostalom Simonice, vrijedi i ona narodna: 'U laži su kratke noge!' Više u prilogu IN magazina!

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju