Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Murat Yildirim samo za IN magazin

Demir iz serije 'Asi': Ne smatram se posebno zgodnim!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turski glumac Murat Yildirim je otvorio dušu samo za IN magazin.

Romantična ljubavna priča između prelijepe Asi i zgodnog Demira doslovno je začarala TV gledatelje. No prikazivanje serije muškarcima u Hrvatskoj stvorilo je i realan problem, naime žene su muškarcima šarmantnog Demira nametnule kao imperativ.

Pročitajte i ovo Petrokemija: Ilustracija - 1 Potpisan ugovor Turski Yildirim postaje većinski vlasnik Petrokemije Slika nije dostupna Murat Yildrim Demir iz serije 'Asi' ulazi u politiku

Želim da me voliš kao što Demir ljubi Asi, htjela bih da budeš romantičan poput Demira, ili Demir je tako snažan i čvrst a istovremeno nježan i osjećajan prigovori su koje Hrvatice svaki dan serviraju svojim partnerima. Da je vrag odnio šalu shvatio sam kad se moje kolegice u redakciji nisu mogle dogovoriti koja će od njih krenuti put Turske na susret s glumcem koji je utjelovio ovog novog super heroja.

>> Lijepa Asi: Zaljubim se svaki put na setu!

S 32-godišnjim Muratom Yildirimom sastali smo se u jednom od najluksuznijih restorana u Istanbulu. Odmah na početku smo odlučili demistificirati priču i provjeriti koliko su zapravo Murat i Demir uopće slični.

'Postoje neke sličnosti s Demirom, ali moj život nije poput
Demirova. Naravno da postoje trenutci kad više govorim. Na primjer s prijateljima, sa ženom. Mogu reći da sam zabavniji od Demira', rekao nam je Murat.

Muratove obožavateljice diljem svijeta tvrde kako je riječ o glumcu koji govori očima. Kunu se kako unatoč tome što ne govore njegov materinji turski i bez prijevoda znaju što govori odnosno osjeća u određenoj filmskoj sceni.

Iako bi prema onome u što sam se i sam uvjerio žene diljem planete pred njim ničice padale, Murat se ne smatra osobito lijepim muškarcem. Osim toga simpatični glumac naglašava kako se ljepota ionako krije u nečem sasvim drugom.

Zbog snimanja serije 'Asi' koja mu je donijela planetarnu popularnost Murat Yildirim pune je dvije godine živio 2000 kilometara daleko od svog doma.

Zaljubljenici u ovu seriju toliko su očarani dvama glavnim likovima Asi i Demirom da jednostavno odbijaju vjerovati kako se ljubav nije dogodila i između glumaca koji su ih utjelovili.

Osjećaji su prikazani toliko vjerno da su se i mediji svojevremeno raspisali kako između Tube Bujukustun koja je oživjela Asi i Murata Yildirima koji je utjelovio Demira postoji ipak nešto više. Pa da napokon razriješimo misterij! Je li među glumcima uistinu zaiskrilo? Više u prilogu IN magazina!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene