Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Demi Moore planira se pojaviti na finalu showa ‘Britain’s Got Talent’, jer je kako tvrdi velika obožavateljica Susan Boyle. A do njezinog posjeta došlo se slučajno nakon 'bloganja' i izmjene postova s Amandom iz showa.


Holivudska glumica ponosno ističe kako se svojski potrudila četrdeset osmogodišnjoj britanskoj pjevačici Susan Boyle stvoriti utjecajni profil time što ju je hvalila u svom blogu na Twitteru.

Vezani članci Slika nije dostupna Jeste li ikad vidjeli ovakvu Milu Kunis? Slika nije dostupna Proživljava još jednu mladost: Je li joj neugodno zbog toga?

‘Demi Moore je dobila i službeni poziv sudaca Amande i Simona.’, izjavio je njen glasnogovornik. Demi je u početku pozvana na show kroz Amandinu šalu napisanu na Twitteru: ‘Hvala na tvojim dražesnim komentarima vezanim za show. Željela bih da ti i Ashton dođete na finale showa u subotu u London!’ Amanda je čak ponudila i Simonov privatni avion kako bi se prevezao celebrity par. ‘Pitat ću ga sutra… Sigurna sam da će pristati na to.’, bio je završetak Amandinog posta.

Demi je na to u svom blogu samo odgovorila: ‘Ako on nudi prijevoz…’

>> VIDEO: Susan Boyle opet oduševila i osigurala finale!

Dan kasnije osvanu je Amandin post: ‘Poruka za Demi!!! Neka je netko pod hitno obavijesti da je Simon rekao: ‘Da!' Ali samo za karte prve klase!’ Glumica je na to odmah dodalu u šali: ‘Što, nema privatnog aviona? Lol Velikodušna ponuda! Hvala ti i hvala Simonu!’

Demi Moore je poput stotine milijuna ljudi diljem svijeta zavoljela Susan Boyle kad je pogledala i poslušala njezinu izvedbu ‘I Dreamed A Dream’ iz mjuzikla ‘Les Miserables’.