Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nekadašnji nogometaš Wimbledona, a danas glumac Vinnie Jones, ponudio je Davidu Beckhamu ulogu u obradi legendarnog filma.


Originalni film iz 1981. godine govori o savezničkim ratnim zarobljenicima koji se pripremaju za nogometnu utakmicu protiv nacista, ali istovremeno spremaju i bijeg.

Vezani članci Slika nije dostupna Neodoljivo, zar ne? Harper našla dečka i to - slavnog! Slika nije dostupna 'Moja djeca su privilegirana, ali ne dobiju sve što požele!'

Zvijezde filma koji je režirao John Huston bili su dvostruki osvajač Oscara Michael Caine, te Sylvester Stallone, ali i brojni nogometaši, predvođeni velikim Brazilcem Peleom. Uz njega su svoje glumačke sposobnosti pokazali i kapetan engleske reprezentacije iz 1966. Bobby Moore, kao i nekadašnji trener zagrebačkog Dinama Osvaldo Ardiles.

Jones smatra kako bi ih Beckham sve mogao nadmašiti svojom izvedbom. 'Gluma tadašnjih nogometaša je bila toliko drvena da se ne bi morali bojati za svoje mjesto u Ikei. Danas mnogi igrači imaju glumačka iskustva', rekao je neimenovani izvor za The Sun.

Vinnie je već razgovarao s nekim ljudima i nekoliko velikih imena je spremno sudjelovati u projektu. Postoji čak i mogućnost da se Caine i Stallone pojave u cameo ulogama - dodao je izvor.