Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Chuck Norris je objavio svoju prvu od pet predviđenih kolumni za World Net Daily u kojoj se bavi Uskrsom ali i širenjem šerijatskog prava u SAD-u.


'Nije tajna da radikalni islamisti namjeravaju iskoristiti naše slobodu i Ustav kako bi širili šerijatski zakon. No, mnogi Amerikanci ne razumiju kako šerijatski zakon nagriza temelje Republike. Zbog toga sam odlučio napraviti seriju kako se šerijat širili američkim društvom', Chuck Norris je napisao u svojoj kolumni.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO i FOTO: 'Crna ljepotica' koju je proslavio Bruce Lee Slika nije dostupna Chuck Norris pobjesnio: Vrsta 'trave' nazvana njegovim imenom

>> Chuck Norris pobjesnio: Vrsta 'trave' nazvana njegovim imenom

Zanimljivo je da nakon toga Chuck Norris kategorički tvrdi da nije islamofob. Ističe da pozdravlja pluralnost religija te čvrsto vjeruje u Prvi amandman.

Akcijska zvijezda 80-ih u svojoj kolumni ističe da gdje god se šire islamska kultura i religija da za njima dolazi i šerijatski zakon.

'Šerijatski zakon se suptilno uvukao u našu zemlju'

'Mnogi Amerikanci gledaju snimke sa Bliskog istoka i gledaju snimke kako žene preljubnice kamenuju na smrt i misle 'to se nikada neće dogoditi u Americi'. No oni ne uspijevaju vidjeti kako se šerijatski zakon suptilno uvukao u našu zemlju', napisao je Chuck Norris.

Norris tvrdi da su suci sve skloniji donositi odluke prema kojima dopuštaju da se sporovi među muslimanima rješavaju prema šerijatskom pravu. Takvu je odluku, tvrdi, donio sudac u Floridi.

Chuck Norris tvrdi da su Amerikanci susuočeni s izborom - mogu ili ignorirati šerijatsko pravo u uvjerenju kako se ono u SAD-u nikada neće proširiti ili se mogu ozbiljno zabrinuti.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju