Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na haaškom suđenju bivšem liberijskom čelniku Charlesu Tayloru, nastavila je svjedočiti bivša modna agentica Naomi Campbell. Carol White je i ovog puta bila ustrajna kod tvrdnje da je Naomi Campbell lagala u svom iskazu.


Drugog dana svjedočenja, obrana je ispitivala Carol White. Pokušali su dokazati da White laže, jer s Campbell nije u dobrim odnosima.

Vezani članci Slika nije dostupna Bivša agentica: Naomi je dobila Taylorove 'krvave dijamante' Slika nije dostupna Haaški sud za ratne zločine želi Naomi Campbell kao svjedoka!

Agentica je tužila Naomi, zbog navodnog duga od tri milijuna kuna. White se nije dala pokolebati. I dalje tvrdi da je Campbell dobila 'krvave dijamante' od Taylora, te da je toga bila svjesna.

>> Bivša agentica: Naomi je dobila Taylorove 'krvave dijamante'

>> Mia Farrow tvrdi da je Naomi lagala Haškom sudu!

'Odlučno mogu reći, poštovani suče, to nije laž. To se stvarno dogodilo. Nakon putovanja 1997. godine, prepričavala sam taj događaj ljudima kojima vjerujem jer mi je tada bio poprilično smiješan, iako sada nije smiješan. To je istina. I nema veze s mojim poslovnim odnosima s Naomi Campbell. Ovdje nije riječ o novcu, nego o ozbiljnoj stvari. Ja govorim istinu', izjavila je Carol White na sudu u Haagu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju