Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na našem videochatu Face 2 Face gostovao je Ivan Jurić - Yuri, lider grupe St!llness.


Grupa St!llness nastala je među srednjoškolskim klupama, tulumima i jednom izviđačkom druženju, a deset godina i dva albuma kasnije, na videochat Face 2 Face došao je Ivan Jurić, živopisni predvodnik grupe, čiji članovi dolaze iz Splita, Virovitice, Slavnonskog Broda, Glavica kod Sinja i Zagreba. 'Naš glazbeni izričaj je totalni kupus. Mi smo to jednom nazvali hologram roots', rekao je Ivan Jurić Yuri, ističući da se grupa temelji na ritmovima hip-hopa i duba.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Elio je isfrustriran jer mu nije išlo u životu kako je zamislio' Slika nije dostupna Žana se na chatu suočila s ocem svog sina: Vidimo se na sudu!

Kao predstavnik generacije kojoj je 'televizija izdresirala mozak', Yuri je tijekom razgovora morao chaterima objašnajvati zašto psuje u pjesmama: 'Osim roditelja i škole, mene je odgojila ulica i televizija. Usto, smatram da neke psovke semantički i sintaktički točno prikazuju ono što želim reće i ne može ih se zamijeniti'.

O politici Yuri nije baš bio voljan pričati, a nastupio bi u kampanji samo nekog genijalci, za kojeg sumnja da će se ikada pojavit. No, ipak je nešto progovorio o Kerumu: 'Živio je u mom kvart u Splitu i pamtim ga kao mirnog susjeda. Toliko o njemu znam osobno. Što se onoga s televizije tiče, mislim da se igra vatrom, budući da biti gradonačelnik Splita nije jednostavna stvar.'

Yuri je na pitanje o legalizaciji marihuane bez razmišljanja uzviknuo 'DA', pojašnjavajući detaljno zašto smatra da je to najljekovitija biljka na svijetu i tko priječi njezino legaliziranje. Isto tako, komentirao je i nedavno potez hvarskog pjevača Gege, koji je dragovoljno, ničim izazvan donio svoju 'travu' u policijsku stanicu.

Što misli o navali narodnjaka, postoje li groupije djevojke, koja je razlika između Splita i Zagreba, što se događa s Hajdukom i kad je zadnji put gledao Doru - provjerite u priloženim videoisječcima.