Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Žana Štrbac i Ante Tandara sukobili su se na našem Farma F2F videochatu.


Eliminirana farmerica Žana Štrbac danas je, kako je i red, gostovala na našem F2F videochatu, kojega smo već danima s nestrpljenjem očekivali. Naime, otkad je u medijima izbila informacija o Žaninom napuštanju vlastita sina, što je javnosti objelodanio njezin njezin nekadašnji partner Ante Tandara, čekali smo da i voditeljica konačno kaže svoju istinu.

Vezani članci Slika nije dostupna Marinela Jantoš-Ella dolazi na Face2Face! Slika nije dostupna Nezaboravni biseri videochata Face2Face u 2009. godini

'Žao mi je što se neke stvari prikrivaju, ne želim u detalje, no sve će doći na svoje', bila je u početku suzdržana Žana. Teško mi je zbog cijele te situacije, a na Farmi o tome nisam pričala iz nekih svojih razloga. Kad dođe vrijeme o tome ću javno progovoriti'.

No, ipak nije stalo na tome, jer se na chat javio Ante Tandara, otac žaninog sina, koji je još jednom iznio tezu o Žaninu odricanju od vlastitog djeteta. 'Koliko znam, nisu mediji zvali njega, nego je on čak tražio i novac za intervjue. Ne mogu vjerovati koliko je laži izgovorio i dokle ide njegova zloća. Neću više ništa reći, vidjet ćemo se na sudu!', zaključila je ovu temu Žana.

Voditeljica se prisjetila i dana kada se sa sajma vratila totalno pijana. 'Bilo je smiješno, ali ne želim se uopće sjećati toga dana. Padala sam s kreveta, radila salto, Antonio je čisti moju bljuvotinu, Ivo me nosio... Drago mi je što su svi bili uz mene. Inače, bilo mi je to najveće pijanstvo u životu, jer rijetko pijem', tvrdi Žana, ističući da se nakon izlaska s Farme još nije stigla prilagoditi 'stvarni svijet', tako da se nije baš mogla raspričati s majkom i priajteljima.

Bila je zanimljiva i priča o njezinu rušenju u nesjvest tijekom emisije uživo, saznali smo i što joj je fetiš, je li imala iskustva s curama i bi li se za novine skinula gola. Naravno, naši chateri tražili su od Žane da otvoreno priča o 'istaknutim' farmerima, poput Maje Morales, Ave Karabatić i Ante Gotovca. A ako želite znali je li istina da je s 14 godina 'izbacivala sise', morat ćete pogledati priložene video-isječke s današnjeg Farma F2F videochata.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju