Obavijesti Pretražite Navigacija
Stjepan Božić na F2F Farma chatu:

'Elio je isfrustriran jer mu nije išlo u životu kako je zamislio'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Face 2 Face Farma chatu gostovao je boksač Stjepan Božić. U kritici nije štedio farmere.

Iako je smatran apsolutnim favoritom, boksački šampion Stjepan Božić izgubio je od bivšeg mistera Antonija Marušića u dvoboju snage te je morao reći zbogom Farmi i farmerima.

Pročitajte i ovo Požar na farmi krava u Teksasu Čak 18.000 krava poginulo u eksploziji na farmi: Dim je sukljao do neba Ilustracija Distanciranje od Rusije Ukrajinci će slaviti Božić od 25. prosinca: "Ova je odluka primjerena zahtjevima našeg vremena i javnog mnijenja"

Na Chatu je odmah na početku razjasnio situaciju oko dva gubitka u dvobojima. ‘Tamo su ljudi jaki jer se već mjesecima bave fizičkim radom. Mutti je primjerice jaka kao konj, iako ima 50 godina. Nisam nikome pustio. Nemojte me više s time maltretirati. Ne bih pustio dvoboj ni vlastitoj mami! Ja već 20 godina treniram boks. Sad sam radio na Farmi i kad bih se umorio sam se pitao što sam ja uopće trenirao? Teretana i rad na selu nemaju veze jedno s drugim. Ako želite pobijediti u piljenju drva, morate piliti drva, a ne biti u teretani. Trening sportaša i teški život seljaka nemaju veze jedno s drugim', izjavio je Stjepan.

>> Stjepan: Na Farmi sam zaradio trnce u prstima

Bio je zanimljiv njegov odgovor na to kakva situacija vlada na Farmi. 'Na Farmi postoji neka atmosfera koju možete rezati sa škarama. Već sutradan netko može biti gazda, a netko sluga. Tako da se svi svima smiješe i svi kalkuliraju. Novčanu nagradu će uzeti najbolji manipulator, a ne najradišniji i najpošteniji. Nitko se od njih tamo sjetio uzeti one almanahe i malo ih prolistati, nikome nije palo na pamet da uživa u svemu tome. Ja sam čitao almanahe jer me to zanimalo, a ne zato jer sam se plašio dvoboja', mišljenja je Stjepan.

Farmere nije štedio u iznošenju vlastitih opservacija. Za Branku je rekao kako je nikako ne može proniknuti u njezino pravo lice i da ne može procijeniti je li dobra, ili loša osoba. 'Sabina mi se čini neiskrena. Priča mi da sam joj ok i takve stvari. Ne čini mi se da stoji iza svojih riječi. Slika i ton govore više od svega', njegovo je mišljenje o Sabini.

>> Angie Garany: 'Isto je poljubiti muškarca i ženu'

>> Žana se na chatu suočila s ocem svog sina: Vidimo se na sudu!

Eliju je posebno zamjerio to što trača njegovog prijatelja Tonyja Cetinskog: 'Nije mudro od čovjeka od 50 godina da o mom prijatelju Tonyju Cetisnkom tako govori. Sutra da Tony prestane pjevati je napravio mnogo više od drugih. Elio je puno isfrustriran zato jer mu nije išlo u životu kako je on to zamislio.'

Za Avu je u šali rekao da može reklamirati baterije jer ne zna stati kad počne pričati, ali je istovremeno smatra je osobom koja u dvoboju znanja može pobijediti svakog na Farmi jer ima dobru sposobnost učenja i upijanja informacija.

'Jelena je veliko dijete. Ima infantilne faze i ponaša se kao moj Dominik od tri godine, ali imam više pozitivno nego negativno mišljenje o njoj', Stjepanova je procjena Jelene.

Posebno zanimljiv odgovor je dao po pitanju povratak na Farmu.'Kad razgovarate s ljudima tamo svi imaju istu priču: sad bih otišao, ali bih ostao. Mislim da nisam dao sve od sebe. Stoga dvojim o tome je li bi se vratio da mi se pruži mogućnost. Vratio bih se jer nisam rekao i učinio sve što sam mislio. A ne bi se vratio jer je to tamo takav zamor. Dnevni raspored izleda ovakao: svi se bude se u 10 sati i onda su nervozni, u 11 sati se svađaju, u 14 pričaju viceve, u 16 se opet svađaju i navečer svi pjevaju, a noću se trača. Onaj tko je osmislio Farmu je genijalac. Teško je tamo ostati normalan, jer to je nenormalna situacija. I po pitanju hrane i po pitanju higijenskih uvjeta. Luksuz je otići oprati ruke. Za sve se mora ići daleko. Mozak vam tamo ne funkcionira. Išamarani ste maksimalno. U neku ruku aboliram sve ljude tamo zbog te situacije', izjavio je Stjepan.

'Boks je trenirati kao konj i biti gladni i žedni. Nekad skinuti tristo grama je veliko kao neboder. Ne mislim boksati do 40 godine. Želim da moji sinovi imaju oca koji je normalan i zdrav. Kad prestanem s boksom, moj život će se vrtjeti oko sporta. Ako ne dobijem revanš u desetom mjesecu onda se povlačim. Ali ako dobijem naslov, onda je druga situacija, jer nitko ne odustaje u onom trenutku kad ima titulu', za kraj je Stjepan objasnio i svoje planove u profesionalnoj boksačkoj karijeri.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene