Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ukrajinski slastičar Valentin Štefano dva je mjeseca pripremao vjenčanicu za svoju 28-godišnju odabranicu i rezultat je bio iznad svakog očekivanja - Viktorija je nakon obreda izjavila da jednostavno ne želi svući haljinu izrađenu od 1.500 kremastih kolačića.


Štefano je nova zvijezda vizualne umjetnosti u svome gradu od približno 120.000 stanovnika u Zakarpatskoj oblasti u Ukrajini i već se proslavio svojim kreacijama, poput Cadillaca od kolačića i karamela kojim je osvojio treće mjesto na međunarodnom natjecanju.

Vezani članci Milorad Dodik i Sergej Lavrov Skandal s ''Dodikovom ikonom'' se nastavlja: Veleposlanik ju unio u zemlju, tvrde da je bezvrijedna Sergej Lavrov i Milorad Dodik Rusi vratili BiH pozlaćenu ikonu staru 300 godina koju im je poklonio Dodik: "Provest će se potrebne provjere"

Izradio je i druge kreacije poput doslovce slatkih ženskih grudi koje je izložio u pizzeriji gdje se prodaju njegovi proizvodi.

No najveći izazov bila je vjenčanica za njegovu dragu koja je
blistala na vjenčanju u 1.200 godina starome dvorcu u Užgorodu, noseći vjenčanicu od kolača a krunu, buketić i ogrlicu od karameliziranog šećera.