Žene, barem tako kažu, oduvijek vole životinjske uzorke na kreacijama Roberta Cavallija. Od jučer, ta je ljubav javna i nadasve dostupna. Poznati je dizajner za švedski H&M potpisao kolekciju koja je od jučer u prodaji.


Nakon mnogih dizajnerskih zvijezda, svoju je kolekciju za švedsku kuću H&M, potpisao i talijanski kralj životinjskih uzoraka Roberto Cavalli. 

Vezani članci Marija Borić (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Prvi službeni izlazak glumice nakon potvrde da čeka dijete s HDZ-ovcem Branimirom Jerneićem Martina Stjepanović, Arija Rizvić, Sementa Rajhard, Katarina Baban (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) VIP shopping u centru Zagreba: Dugo nismo vidjeli ovoliko domaćih ljepotica na jednom mjestu

Gužva ispred njujorške trgovine izgledala je kao na rock koncertu, a i dizajner se osjećao baš kao rock-zvijezda.

'Gledajte, ovo je nevjerojatno. Ljudi se tuku, plaču! Nisam očekivao ovako nešto. Još ne mogu vjerovati', bio je uzbuđen Cavalli.

Da su za dizajnerske krpice žene spremne podnijeti mnogo toga već smo znali, ali ovakvu bitku nitko nije očekivao. 

Razlog je navjerojatnije činjenica da komade poznatog dizajnera, koji inače stoje i po nekoliko tisuća dolara, ove dame mogu kupiti za samo nekoliko desetaka zelenih novčanica.

'Ovdje sam od tri ujutro na hladnoći, samo zato što volim Roberta Cavallija', rekla je jedna uzbuđena Cavallijeva obožavateljica.

Do sada su kolekcije za H&M potpisali Lagerfeld, Viktor and Rolf, Stella McCartney i  Madonna, no nitko nije izazvao ludilo kao Cavalli.