Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Strah je zavladao južnoameričkim gradom nakon što je nekoliko ljudi vidjelo, ali i snimilo zastrašujućeg gnoma kako noću luta ulicama.


Patuljak, koji na glavi nosi vilenjačku kapu i kreće se karakterističnim bočnim hodom, slučajno je  snimljen kamerom  prestravljenih građani. 

Vezani članci Altamaha-ha dio je folklora u Georgiji (FOTO: Jeff Warren) Lažna uzbuna: Ovo nije leš čudovišta iz Loch Nessa, mit će ipak nastaviti živjeti Slika nije dostupna Stiže pomrčina sunca, a s njom i paranormalne pojave? Službe upozorile na čovjeka-guštera

'Čavrljali smo o našoj zadnjoj ribičiji, bio je jedan sat ujutro. Upalio sam kameru na mobitelu kada sam začuo čudan zvuk, kao da netko baca kamenje. Zamijetili smo da se trava pomiče, pa nam je palo napamet da je riječ o psu. Onda smo ugledali gnomastu figuru i na smrt se preplašili', kaže  Jose Alvarez, tinedjžer koji je snimio gnoma. 

'Ovo nije šala, mi od straha ne izlazimo van, a slično je i s cijelim susjedstvom. Neki od mojih prijatelja koji su tu večer bili nazočni, od straha su završili u bolnici!', dodaje Jose.