Nije poznato ni tko su, ni gdje su, ni kad su ovi momci koji su odlučili popeti se na vrh vrlo, vrlo visoke zgrade i izvoditi akrobacije na metalnoj konstrukciji iznad ponora bez ikakve zaštite.


Snimka kruži internetom, no nismo uspjeli saznati njezin izvor niti bilo kakve podatke o događanjima prikazanima na njoj.

Vezani članci Napad na mladiće u Vukovaru Dvojica mladića srpske nacionalnosti napadnuti u Vukovaru. Pupovac: "Napali su ih navijači, sve je moglo završiti puno ozbiljnije" Policija traži ove mladiće - 4 Prepoznajete li ove mladiće? Zagrebačka policija vjeruje da imaju saznanja o razbojstvu

Na snimci su prikazana dvojica mladića koja su se snimala dok se penju na metalnu konstrukcija koja visi preko ruba zgrade koja sigurno nema manje od 20 katova.

Nakon što dohvate jednu od metalnih greda, mladići se prime za nju i tako vise nad vrtoglavim ponorom ispod sebe, a nakon nekog vremena počnu izvoditi i 'tjelovježbu'.

Sve to, naravno, bez ikakve zaštite, a momci baš i ne izgledaju kao cirkuski artisti, u što se možete uvjeriti ako pogledate snimku.

Radi se o videu koji se bez pretjerivanja može nazvati 'Život mi visi o koncu'.