Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je revija Victoria's Secret sama po sebi prava poslastica, da je iza kulisa ipak najzabavnije, još je jednom dokazala Heidi Klum, koja se pred kamerama poigrala sa svojim grudima.


Odavno je Heidi izjavila kako svoje grudi zove muškim imenima Hans i Franz u čast svoje domovine Njemačke, a sada je cijelom svijetu objavila zašto ih voli. 

Vezani članci Slika nije dostupna Bez gaćica na klupi u parku - Pogledajte kakve je reakcije izazvala! Slika nije dostupna Ona bi trebala doći s UPOZORENJEM!

Lijepa Nijemica je inače poznata po tome što o seksu priča posve nesputano. Tako je nadavno izjavila kako bi voljela suprugu Sealu i sebi uvesti jedan 'goli' dan u tjednu, tj. dan kada neće nositi nikakvu odjeću. Na to ju je, rekla je Heidi, potaknulo priznanje pjevačice Christine Aguilere kako ima 'gole nedjelje'. 

"Mogla bih je kopirati i jednostavno to uvesti u naš život. Jedan dan u krevetu potpuno goli", rekla je Heidi, koja s poznatim pjevačem ima dva sina, a ima i kćer iz veze s čelnikom Formule 1 Flaviom Briatoreom.