Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vrhovni sud Italije presudio je da udane žene imaju pravo lagati o izvanbračnoj vezi, čak i prilikom sudske istrage, kako bi zaštitile čast svoga supruga.


Nakon saslušanja 48-godišnje žene iz Porto Ercole, koju je općinski sud prethodno osudio za lažno svjedočenje policiji, Vrhovni je sud poništio tu odluku.

Vezani članci Ozge Ozder Pauzu od snimanja serije po kojoj je svi znamo uzela je zbog lijepog razloga, sa suprugom je ostvarila i poseban projekt Taro Emir Tekin Zgodni glumac za kojim su djevojke poludjele dolazi iz vrlo moćne obitelji, rijetki bi pogodili u čemu najviše uživa

Svoj je mobitel žena posudila ljubavniku koji se njime poslužio kako bi nazvao njezinoga supruga i verbalno ga izvrijeđao.

Ljubavnika je općinski sud osudio za nasilno ponašanje, a nevjernu ženu za suučesništvo.

U svjedočenju policiji žena je porekla da je posudila mobitel ljubavniku, a Vrhovni je sud ustvrdio da time nije prekršila zakon. 

Zaobilaženje istine je opravdano kako bi se sakrila izvanbračna veza, objašnjenje je suda.

Vrhovni je sud odlučio da je izvanbračna veza za ženu okolnost pri kojoj ona može oštetiti čast osobe s kojom su u braku.

Laganje o tome, stoga je dopušteno, čak i prilikom sudske istrage.

Još nije jasno hoće li se presuda odnositi i na muškarce koji imaju ljubavnice.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju