Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što su prošle godine Siskom kružile snimke učenika Srednje škole Viktorovac u intimnom odnosu pred sam seksualni čin, nedavno je 'procurio' i nastavak' snimke.


U novoj snimci, navodno se jasno vidi spolni odnos maloljetnika.

Vezani članci Rada Borić, potpredsjednica Nove ljevice Iz Sabora kritike na anketni listić vjeroučiteljice: ''Sličnih slučajeva bilo je i u drugim školama gdje su vjeroučitelji izašli iz okvira'' Oznaka za opasnost u blizini škole u centru Zagreba - 3 Dok se roditelji pitaju trebaju li djeca s kacigama do škole, Bandić tvrdi: ''Ako cigla padne nekome na glavu, podnosim ostavku''

Istragu je, nakon objavljene prve snimke, provela Policijska uprava sisačko-moslavačka no, s obzirom da seksa među maloljetnicima nije bilo, nisu pronađeni elemenati kaznenog djela.

Nedavno su na adresu portala sisak.info stigle još četiri snimke u trajanju od ukupno šest minuta - nastavci one prve, 'blaže', snimke. 

Na snimkama se vidi sam spolni čin, za vrijeme kojeg djevojka nekoliko puta moli da se snimanje prekine. Jasno se vidi kako djevojka jednom od mladića pruža oralni seks nakon čega slijedi i penetracija. U pozadini se čuju komentari mladića koji je snimao 'događaj'.

Ravnateljica Srednje škole Viktorovac kaže kako ne zna za nove snimke. Tvrdi kako na prvoj snimci nije riječ o nikakvom porno skandalu već su muški učenici, nakon što su odradili praksu u sisačkoj Općoj bolnici, mobitelima snimali učenice kako se presvlače u susjednoj svlačionici. 

Video je snimljen u svlačionici Odjela dječje kirurgije u sisačkoj općoj bolnici.

Anonimni pošiljatelj, koji je snimke distribuirao, rekao je da je 'situacija' zataškana jer je riječ o djeci uglednih sisačkih roditelja, među kojima i prosvjetnim radnicima.