Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najskuplja voda na svijetu, dodatno poboljšana raznim suvremenim tehnološkim metodama, prodaje se na Beverly Hillsu, a košta od 40 do 90 dolara. Sitnica za, primjerice Bena Stillera ili notornu Paris Hilton, koja je naručila posebnu pošiljku za svog psa.


Pod imenom 'Bling H2O', voda je tako ponuđena klijenteli koja tu svotu bez problema može svakodnevno izvaditi iz džepa, ne bi li tako bolje skrbili za svoje zdravlje i, prije svega, izgled.

Vezani članci Tomislav Ćorić, ministar gospodarstva i održivog razvoja Neki u 21. stoljeću prvi put dobivaju pitku vodu, a ministar govori o zelenoj budućnosti: Provjerili smo kako se troše sredstva iz Europe Problemi Petrinjaca u kontejnerima - 1 Petrinjci koji od potresa žive u kontejnerima nemaju dovoljno pitke vode: "Deset litara dobiješ za deset dana na ovoj vrućini. Svi su nas zaboravili''

Služi se u restoranima i noćnim klubovima, a porijeklom je iz poznatog izvora u Tennesseeju.  

Voda navodno ima savršenu pH ravnotežu, iznimne je kvalitete i okusa, no toliko skupom je ne čine ta svojstva nego boca izrađena od posebnog stakla ukrašena Swarovski kristalima i slično.  

Voda kupljena u trgovini posljednjih je godina trend i sam tvorc Kevin Boyd priznaje da nije trebalo učiniti ništa drugo nego se tome prilagoditi.

I tako je Ben Stiller, primjerice, već naručio nekoliko sanduka punih posebnog stakla u kojem se nalaze kisik, vodik i minerali iskombinirani tako da daju savršenu pH ravnotežu.

No, vrhunac je dostava vode u boci posebno načinjenoj samo za psića Paris Hilton!

Ta boca, naime, ima posebno izrađeno grlo podesno da se njime vodom posluži njena Chihuahua.

Paris je, navodno, viđena kako to i čini.