Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glavni kuhar koji radi u Škotskoj izmislio je pizzu koja će biti najskuplja u svijetu, s kavijarom nakvašenim šampanjcem i jastogom odstajalim u najvrsnijem konjaku, a sve prekriveno pločicama od 24-karatnog zlata.


Domenico Crolla nada se da će svoju 'kraljevsku pizzu 007' prodati za 2.000 funta (2.975 eura) putem eBayja, portala za internetsku prodaju.

Vezani članci Čitanje novina, ilustracija Katastrofalna je godina iza novinskih izdavača: Ljudi sve manje kupuju novine, a tržište se okreće digitalnim izdanjima Slika nije dostupna Pizza od 3000 € po ukusu Jamesa Bonda

Crolla misli kako bi se njegova pizza sigurno svidjela britanskom superšpijunu Jamesu Bondu. 'Ako bi ijedna pizza bila po Bondovu ukusu, to je ova', rekao je.

Uz kavijar i jastoga, na Crollinoj kraljevskoj pizzi (promjera 30 cm) bit će i škotskog dimljenog lososa, te srneći medaljoni i pršut zaliveni u mirisnom octu.

Dosad najskuplja pizza od bijelih tartufa, šampinjona i finog sira prodavala se u londonskom restoranu Gordona Ramsayja 'Maze'.

Crolla će pizzu pripremati izravno kod kupca ili u jednom od svojih restorana.